.


ha en fin dag. ♥


erika! min solstråle! på torsdag kommer natten.

lägenheten luktar hemlagad lasagne & rengöringsmedel!!!! helt sjukt!!! detta kan jag vänja mig vid. men något som blir svårt att vänja sig vid är en lya utan erika (för hon är fan ALLTID hemma! haha). på torsdag drar hon från barceloca efter att ha insett att det boktstavligen gör henne LOCA. ikväll ska vi ha middag, som hon får laga, och vi ska dricka hemgjorda mojhitos (idag. igen.) och likör 43 med mjölk! snart kommer pabbe & lämnar üma också. somsagt svänger dagarna grovt här nere.. idag är liksom allt dunder igen, som om gårdagen aldrig fanns. tror ni att sånt kommer ikapp en? 

 


s_v

barcelona är verkligen som borderline. det alltid svart eller vitt. man är i total extas eller i grov depretion, här finns inga 'gråa dar'. det är allt eller inget alls. o' just DÄRFÖR saknar jag sverige till döden vissa gånger, för där är för fasiken allt grått, allt är lagomt, o' det är aldrig perfekt men heller inte cpigt tärt. jag har fan aldrig kännt mig dö Olycklig i sverige nånsin, men heller aldrig lycklig till döden. här har man fått upplevt både och. var och varannan dag. just nu vill jag bara vara på en sån plats, där det känns OK. antagligen just för att detta råkar vara en  bäck-svart dag. ser fan inte ett piss.

vill spola tillbaka tiden..




till sónar. fan va allt var dunder underbart harligt bast perfekt da.

uffie.


trakig kille & kenza.


üma love nu sitter har och kakar pa den nyinflyttade killens skor och jag tanker fortsatta lata henne gora det.
1. for att dom ar sa javulst fula och
2. for att HAN ar sa jakla boring!!!
han ar har pa semester i en vecka och den enda gangen han har varit utanfor dorren var nar han ville ha guidning till affaren. who needs to GO OUT and get a new pair of shoes now HUH!??

igar var jag och grannen pa shoko innan jag borjade jobba for att dricka champange och ata pika-pika. kenza var dar. bade jag och grannen blev helt till oss och vagade inte saga ett skit, trots att vi tidigare hade planerat att gora hollywood-posen med henne (dvs. slanga bak med haret och titta over axeln). grannen satt med mig och hangde i baren ett tag innan han tog dansgolvet med storm, och kenza med den. kan inte pasta att det blev nan hollywood-pose direkt. kan visa sen.. nu ska jag ga o' lagga mig igen, med min karl. och min hund. min lilla familj ♥