flytt.

idag har jag flyttat heela dagen. jag mamma och fasve har städat sönder min lägenhet så att emil ska få det mysigt när han kommer. usch det kändes jätte vemodigt att åka ifrån lägenheten och lämna ifrån sig nyckeln, men jag vet att det är värt det. det ska bli underbart att komma tillbaka till barca! saknar lukten, stämningen, människorna, allt.
nu kommer fasve hem från träningen :) ska mysa med honom. tror vi ska beställa bite line!

vad händer.

känns som om folk försvinner hela tiden. ingenting ändras.

"När en människas liv kommer till den punkt då man är tvungen att betala för att tillfredställa sig själv psykiskt, medans en annan sitter på första klass, de är riktigt sjukt.

Då de är olagligt att leva sitt eget liv man lever, fast man aldrig valde den vägen, de bara blev så, och så är livet, de kommer bara ju, man kan ju inte rå för att de regnar idag, de bara gör de, men ändå blir dömd för hur man lever som, allt handlar om att överleva ju, elrhur...."

"sina bästa vänner försvinner o shit, men ändå gör vi ingenting, vi låter den rika ungen sitta som ordförande i svenska ungdomsrådet som vill göra samhället bättre för ungdomar, vad är de liksom, någon som aldrig sett nåt."
- pierre marzouki.


vi behövde fler som pierre. idag lever han inte längre. alla människor begår misstag, sånt är livet. ta vara på era misstag och vänd de till något gott. man lär sig av allt. och du kan lära andra av dina misstag. det ska inte behöva gå såhär långt för att folk ska fatta.


vila i frid pierre.
vila i frid algott.

du kan läsa pierres blogg
här 


leave britney alone.

ej

latch

zzz

igår kom ida amanda och madde hit. vi satt o' rökte, snackade, fixade oss, drack osådär. jag och amanda lagade en fin middag, spagetti med salsasås och kethup mmm! riktig tjejkväll. sen kom D och haney hit o sen kom maho och hämtade oss, dunder maho :) så åkte vi ner på oleary's och träffade lite annat folk. 
det va jätte trevligt med lottas "walla jag vet inte" och en massa annat psykos haha.
hursomhellst. nån får för sig att någon har blivit mördad på storgatan så alla går och snackar om det och det dödade stämningen grovt. jag tappar bort ida amanda o madde och dom nojjar upp sig att det va jag som blivit mördad. jag nojjar upp mig att dee' ahmad som blivit mördad. ingen mobil. ingenting. alla springer bara runt och är helt nojjiga.
tillslut hittar vi varanndra. alla var fortfarande i livet och det va såklart ingen som hade blivit mördad på storgatan heller.
det va bara som alltid. rykten. inget märkvärdigt i denhär stan.
så vi kände att de va bäst att åka hem medans alla va i säkerhet.

idag sov vi till två, sen lagade vi pannkaka :) nu är ahmad och spelar match och jag är hemma och bloggar. shit. no life.
åh, det vore så dunder att bara få lägga sig och sova nu men jag kan inte det. för jag har jätte mycket att göra. jag måste börja packa ur lägenheten, emil ska flytta in på tisdag och ingenting är gjort. + att jag måste fixa jätte mycket inför barca. måste hitta mitt arbetstillstånd. orkar inte göra om det igen där nere, det är ett krig. emil kommer komma hit med alla sina saker på tisdag och då kommer jag fortfarande ligga här och sova.

.




hurra olsklingen.

Idag vann fasve skytteligan. och selånger vann hela serien. damn vilken fotbollsnerd jag har blivit, men iomed att det gått bättre o' bättre för elsk kan jag typ inte låta bli. blir typ ivrig o'spännd innan en match o' får typ alltid lust att halshugga domaren om han gör något som inte unnar de lag jag hejjar på. är typ pepp på att skaffa en trumma o' knåpa ihop en liten hejar-sång. nu ska jag laga mat för snart kommer amanda och ida då blir det fest.  vi ska röka vattenpipa och snacka bitchtalk! dvs. skit om allt och alla. akta!



ååh höglunda.

igår var vi på ollan och käkade, gamla tjejgänget. inte alla men nästan alla. det va galet, precis som old times.  vi skulle bara äta middag "tidig kväll" blabla, men man kunde inte låta bli att låta sig dras tillbaka till höglundatiden, till matkrig i matsalen. märtas. missions. rymningar. till epaturer med hb och savannyxor, (tragiskt jag vet men wtf vi var små o' jag skulle inte banga om jag fick chansen att göra om det igen. eller jo, kanske hade bangat på den där gången jag o' isa gömde oss i duschen hos offer eller när jag o' lina söp oss dyng på en söndag o' jag fick hänga med na på magpumpning kl 6 på eftermiddagen meen..)  ändå känns det som de va igår vi rökte vårt första munbloss tillsammans, som vi hade vår första fylla tillsammans, vår första kärlek, allt. alla dom roligaste sakerna och dom tuffaste motgångarna, alltid höll vi ihop. åtta årig vänskap, vad kan egentligen slå sånna? och minns ni hur simpelt allt va back in the days. man tyckte typ inte att det fanns några problem. ba chilla med livet. hakuna matata!  ååh dunder att va 14 igen.







.









mr. make it rain on them hoes.

                          
                                                   

muslim?!

I början av mitt och ahmads förhållande (de låter deep i know. och de är.) åkte jag, min bror och mamma på släktträff en dag. min mamma har en bror och fyra systrar så det blir ganska mycket släkt, eftersom dom har barn och deras barn har också barn. 
hursomhellst. vår släkt träffas sääällan. så jag står och pratar med en av mina mostrar.  helt plötsligt kommer mamma. hon börja prata..från ingenstans:
"frida har skaffat pojkvän!"  "jassådu! vad heter han då?"  säger min moster jätte nyfiken. 
"han heter ahmad" svarar jag. min moster blir tyst, typ rädd. "är..är han muslim?" säger hon efter ett tag, "frida..han är väll snäll mot dig?" jätte orolig! dethär fick mig att lacka ur. inget illa mot min moster, hon är godhjärtad men hon är gammal och oupplyst och felupplyst, men det är inte bara min moster de e' de! folk tar förgivet att han är en otrogen dawg som slår mig och det enda jag gör hela dagarna är att städa, och laga mat och tvätta hans svettiga fotbollsstrumpor, och det som gör allt värre är att hade jag sagt att "han heter Lars" istället så vet jag att allt hade varit lugnt! det hade varit dunder. hennes son heter också Lars och ingen hade ens brytt sig om han va snäll eller inte, för han hette ju Lars!

Jag blir stollt när jag tänker på att jag växer upp i en betydligt mer vetande generation och att människor idag är mer upplysta om religon och folkslag, se bara på våra förälldrar så vet dom inte hällften så mycket som vi ungdomar.
 - och ser han verkligen så farlig ut? liknar han någon som skulle kunna vara en kvinnomisshandlare? ser det ut som jag tvingas bära slöja? 
dessutom hjälper han visst till med maten, titta själv!

blesS.

min stad.

alnöbadet öppnar igen! så ledde rubriken på sundsvallans första sida idag.
det är lustigt att se människor runt omkring som försvårar allt för att dom ännu inte vågat ta steget att åka härifrån.
ännu roligare är det att se människor som försvårar saker för att de inte vågar erkänna att de faktiskt TRIVS i sundsvall.

och alnöbadet i all ära.


..

                                                                              
                  

filosofi..

..dödar ens hjärna. man får psykos.
igår pratade vi om hur utseendet förändras med åren. vissa åldras tillomed och blir snyggare. om man då har plastikopererat sig, så man liksom är 50 men ser ut som 30, är man fortfarande snygg för sin ålder då?


it's official.

nu är jag också en bloggare.
vi får väll se hur dethär går!