sverige.

jag veet.
sjukt oskönt av mig att överge den här bloggen om och om igen. men ni får ha lite tålamod med mig, det kan ni väll ha, visst? titta in sådär en gång i halvåret så ska jag försöka se till att det finns en liten uppis till er.

however så är jag hemma i sverige nu. vi chailade i chile i ett halvår men sedan fick jag de värsta familj och vän-crawingsarna nånsin. så sjukt det där, att man saknar ihjäl sig bara för att man vet att det typ är en omöjlighet att ses, eller att personen i fråga antagligen ligger och sover stunden du vill prata, på grund av tidskillnaden. hur som. nu é jag hemma i svallet och det har varit dunder. första gången jag inte panikar efter mer än en vecka hemma! kanske är beredd på att vara här en stund nu.. över sommaren.. hoppas det.

skulle dock uppskatta litt' finare väder! 2 första dagarna var jätte fina o' jag fick hopp men idag när jag vaknade upp hos johannas mysiga lägenhet kändes den inte så mysigt längre. regnet och det gråa dagsljuset utanför fönstret lyste in i vardagsrummet och det kändes bara fett kallt. johanna hade dragit till jobbet o' gårdagens godispåse som stod kvar fick bli till dagens frulle..

nää. nu börjar det klia i kroppen.
ska ner på stan nu o' handla och sedan bär det av på lottas födelsedagskalas.
grattis älskling ♥
luv u och att var nära dig!