love.


ar minaj den basta kvinnliga rapparen alive eller VAD?

en grej.


en grej har jag tänkt på. läste nämligen några av mina inlägg här i bloggen och insåg att jag framstår som världens bittraste olyckligaste tjej. för jag bloggar ju typ bara när jag är less. men sen tänkte jag på hur hårt min blogg suger. kanske delvis för att mina inlägg oftast är fett deppiga, men nog mest för att jag aldrig bloggar.

det borde alltså betyda att jag har ett fett liv!

:)

un poco triste.

efter tre misslyckade bakverk gick det tillslut och nu ligger man här sömnlös på morgonkvisten med magen full av cheesecake. det är det här som är lite smått sugigt med att jobba natt faktiskt. att man vänder totalt på dygnet och att man inte sover- trots att man är ledig och borde. det gör än lite deppig har jag märkt.

kvällen har bestått av mig själv, maja och stackarn (christian) som inte har förstått ett ord eftersom vi har krigat hela dan för att få se ett paradise hotel avsnitt. vi skonk sa pass lagt att vi till var beredda att betala for viasat/medlemskap o' da vi satt med kortet i handen stoppade hemsidan oss och påstod att vi befann oss i fel region! ehum.. DÅ fick vi spel. skickade ett langt klagomejl och sen gav vi upp.
alltså en ganska meningslös kväll väl sammanfattat. 

även här i barcelona finns det dagar då man är totalt sysselslös
dagar som dessa
då det regnar
och allt känns skit.


och man dessutom saknar sin man.
<3

älskade sverige.

har nyss kommit hem fran jobbet och ligger har i sangen med grova crawings da jag och rebecca har nervat upp varandra genom att hela passet pratat om all svensk mat vi vill sluka just nu! nu ligger vi pa varsitt hall och chattar om messmor och skagenrora och blir allt mer psykade bada tva. an-y-how, poängen är alltså att: jag kommer HEM! hem ljuva hem. denna stad är min största förälskelse och kärlek men den har också visat precis samma symptom som detta. jag blir galen. jag behöver komma hem. hem till min mamma. till min gamle far. till mina bröder. mina barndomsvänner. till max.. orginaldressing.. marabou.. DÄR ar var jag behöver vara nu.


üma följer också med till svea.
prepear för två peppade tjejer !!!