behöver bara säga EN sak.

Hamnade i fontana igår på en bar där ölen kostade 2 spänn.

En cants är skiten

Shulu.
kom precis hem. jag o' pabbe har varit på En cants marknaden idag, det va tvärkorsligt eftersom solen lyste (jag vet. fan vad jag tjatar om den där solen men jag älskar den.) dessutom hittade vi massa tunga as billiga grejer där; en jätte fin guldkedja, en lacostekofta, en kikare (så vi kan snitcha ner på alla turister från ballkongen) en till kofta som hårar så in åt helvete o' skinnhandskar som pabbe ska ha när han cruzar med moppen. han såg ut som en riktig knutte i dom, med tatueringarna o' allt, men det varar typ tills han satt sig på moppen eftersom den tillhör bland det fjuttigaste fordonet i historien. Hur som haver så har jag pärto o' grannen precis ätit middag (och efterätt) o' snart är det dags för att styra upp sig lite. Ikväll blir det the gallery. har inte varit ute på typ två veckor. blir alltid lite nojjig när jag börjar komma ur form - Pah!

dunder dunder.















idag har jag o' pabbe haft en dunder dag.
vi har vandrat runt i stan o' shoppat lite.
varit i lp-affären och lyssnat på gamla vinyler.
hittade mio min mio i en liten videobutik.
- MIO.. MIN MIO..
solen värmer ♥
nu har jag precis slukat en natchotallrik o' en sexycervesa.
älskar mitt liv lite extra idag.

hög på våren.

elephant man - So high.


våren är här o' sommaren också. snart.
och det är dunder.

come in to my room.


älskling. kom kom kom.

det é vår.


dagen började tungt för min älskade vän, grannen, så för att göra det bästa av situationen gick vi till macba (i t-shirt) o' satte oss o' solade med sangria o' sexycervesa. det börjar bli vår. ni förstår inte hur härligt det är, efter 4 veckors vinter håller man på att smälla av ju, eller vad säger ni sverige?
ps.
jag älskar dig på bilden till döds.

magsjuka suger.

jag sitter hemma. jag är våldsamt sjuk. jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. jag har typ blivit matförgiftad av min egen mat. huvudet krampar och min magsäck är typ utbränd efter 10 timmars kräkandes, men ack så gott det var! potatisgratäng. kyckling o' grannens bea. hallelulja sverige. kändes det som.

48 timmar (check)

har precis kommit hem från colettes 48timmars inflyttningsfest. shit de hinner hända mkt på 48 timmar, haha. ville bara säga godnatt o' önska all lycka till min des som idag flyttat ännu längre ifrån mig. hela vägen till LA. sick. hittils har jag lyckats skaffa mig vissa värdefulla vänner från lite här o' var så därför blir det godnatt världen.
godnatt.


eyes.

fiezt

nu har vi firat nastys 5-årsdag, o' tur nog har vi fem år för att ta igen oss innan det är dags igen. det blev med andra ord rätt galet.. och inte nog med det! på fredag är vi bjudna på inflyttningsfest i colettes fina lägenhet! den är så bra. det ska tydligen bli en 48timmarsfest (gud bevare mig) o' vi ska köra hela havet stormar o' twister o' alla ska få en lapp som säger hur man ska bete sig under dessa dygn, haha.. fasen va bra att få gå på ett riktigt kalas o' bete sig som ett riktigt barn. hemmafest i all ära ♥ och all ära till juan som slutade som en flöjtspelande indian i måndags.



nasty fem år.


sitter o' pluggar somvanligt (känns det åtminstonde som.) grannen ligger o' sover o' pablo är ute o' shoppar. hatar när det blir så här himla tyst hemma. ikväll bär det av till apolo på middag där vi ska fira nasty mondays 5-årsdag. feliz cumpleaños nasty ♥

perro caliente.

desi har berättat att hennes hund nino hatar att ha på sig kläder. när han har det så ställer han sig helt stilla som en staty och skämms över sig själv. hahah.. fasen vilka djurplågare vi är. jag för att jag gav den där dumma tröjan till nino i julklapp o' desi för att hon sätter på honom den.


förlåt oss nino

buenas.

godmorgon. godnatt.

ikväll/natt har vi firat nahuels födeladag. det var konstigt. det känns inte som om det var så längesen vi var på lekashbah sist o' gav våra gratulationer. det var ändå skönt - att liksom komma tillbaka till förr o' känna att man trots allt inte fastnat helt i våra så kallade rutiner.. RUTINER. det är så lustigt hur olika man ser på den innebörden här och i svea.. efter drog vi till shity. det var sex månader sen sist. jag upptäckte åter igen hur mkt jag älskar den här staden, och hur fattig man egentligen är när det gäller äkta vänner.


dafrey.





que frio.


...vintern kanske inte alltid är så farlig trots allt.

drömmar om sommaren.

farmor jag lever! men något mer har jag tyvärr inte att berätta idag, jag är fortfarande rätt sjuk. det går inte över lika lätt här eftersom lägenheterna är så hemskt kalla. idag har vi ägnat oss åt att städa ur rummet eftersom colette har flyttat ut idag, o' grannen flyttar in ikväll. nu har pablo gått till jobbet. jag har gjort soppa. väntar på grannen alex o' helene och drömmer mig tillbaka till sommaren..




// dafrey

in honor to my husband.

jag är jätte sjuk.
och jag tror att jag har öroninflamation.
har té-maraton.
och feber.
min älskling kom hem med en dammsugare som tröst.
och en UGN!
och en vespa!
nu ska vi göra paj.

tänk va bra jag har det även om jag är sjuk.
jag älskar dig p ♥


fikus.



kom precis hem från bio'n där vi såg where the wild things are.
just nu sitter jag o' är trött på pablo för han mobbar mig för att ha förlorat. när jag inte ens har förlorat! jaja. ni får avgöra själva:

vi har en fikus i vår lägenhet.
pablo påstår att det är ett träd.
- fikus är inget träd, säger jag. det är en planta, eller möjligen en buske.
- jo, tjaffsar pablo, det där är ett träd! (pekar på våran fikus.)
självklart blev det google-krig om detta. jag på min dator o' pablo på colettes.
där står det att fikus är en växtfamilj av plantor, buskar o' träd. det finns 800 olika typer av fikusar.
800.
varför skulle då just vår fikus vara ett träd, utav alla dessa 800?
varför skulle folk sälja ett träd i en kruka till pablo?
jag säger inte att jag är 100% att just våran fikus inte är ett träd. men vad är mest troligt?
och nu påstår han att han vann! och jag slog vad om mitt liv!

fuck.


nyårsafton.


när man inte festar på 2 veckor så kommer man liksom ur form, det märker jag nog. men vi hade en dunder nyårsafton igår, jag, grannen, alex o' helene + pablo, papiflo, abel osv.. shoko va fullpackat o' de bjöds på flamenco o' några karlar som var utklädda till, o' sjöng the beatles. utom ringo starr. aja vem behöver en trummis liksom? dom bjöd på sushi o' massa fint plock o' där gled jag runt med ett champangeglas o' kände mig uppenbarligen lite lost, men jag mådde gott ändå! abel vågade inte ens röra på sig första timmen för allt folk såg så dyrt o' ömtåligt ut. men det gick över. för det fina folket också.

idag är det ett nytt år. känns inte som det. kanske för att allt detta ståhej egentligen bara är en transparent tidslinje som vi människor har hittat på.

2009.

vad saknade du: svensk mat. svenskt godis. svensk tv. vissa gånger tillochmed sverige.
vem saknade du: min familj. mina gamla vänner.
din favoritresturang: rita blue, fett mysigt o' gott + billigt. queso dipen dödar! 
ditt arbetsliv var: minst sagt bökigt. jag fick jobb på apple. och förlorade det. och nu är jag gogo! haha.
ställena du hängde mest på: apolo. nasty mondays. shity hall. pepino. stranden. i min säng.
personen du hängde mest med: pablo helt klart, därefter desire.
en lyckad kväll du minns: electrofestivalen på montjuïc m. vänner, mojitos o' dunder musik. min 20årsdag här hemma med alla fina vänner. sitges dagen/natten med grannen o' emelie när vi gick på gayrunda o' sov på stranden. efterfesterna vid os-polen där vi badade tills solen gick upp + en massa massa mer såklart.
en ovärd kväll du minns: alla kvällar som innehöll snefyllor från en å' en annan.
musiken du spelat mest: major lazer. dizzee rascal. le tigre. stor. the knife. snoop. lauryn hill. erykah badu. massa reggae. daft punk. manu chao. john legend. mile davis. gondwana. nate dogg. och massa reggaeton som ioförsig inte jag spelat utan som desi o' polette har infört i mitt hem.
årets förlust: michael jackson. brittany murphy. ali mohanned.
en fin människa du lärt känna: typ alla här. men polette speciellt.
någon som kom till världen: min brorsdotter ida.
finaste sommarminnet: alla dagar på stranden. havet. vågorna. brieost. vin. billiga ciggen. 
något som gick för långt var: "fanta-cola-cervesa-beer!" o' "masagee!"
något som gjorde dig trött: den sjuka värmen. alla krig om fläktarna. all fest.
din finaste resa gick till: älskade sundsvall på gatufesten o' julen i sverige med familjen o' pablo ♥.
det vackraste stället du besökte: andorra lätt. 
det bästa beslutet du tog var: att börja plugga igen.
det sämsta beslutet du tog var: att skjuta upp det så länge. 
något du tycker blev överskattat: lady gaga + david guetta som tog över världen.
ditt svåraste hejdå: till desi när hon åkte hem till sverige.
den bästa investeringen: att renovera o' köpa grejer till lägenheten.
något du varit tacksam för: mitt liv. alla människor som bryr sig om mig. 

2009!











gott nytt år!
// dafrey