jag som turistguide.

amanda o' admir har nu varit här i tre dagar, hittils har jag hunnit visa dem:
min man ♥
min lägenhet
stan
pepino
shoppingstråket
den äckligaste paellan ever (musslan hade människohår i magen så illa var det.)
henke larsson som sa tjena till oss på gatan (!!).
chilensk resturang
rökavdelningen på burger king
shity hall, såklart (och tyvärr.)
empanadas o' durum
men framför allt SOL!

vi har haft det dunder. det är stunder som dessa när man själv faktiskt öppnar ögonen - och ser - vilken underbar stad som nu blivit mitt hem. nu ska jag visa sexy-cervesa o' shoko o' imorgon ska jag lära dom att åka linbana bakis.


en bra tid.

om jag kunde stanna tiden, så skulle jag göra det idag. jag o' hjärtat har firat våran 1-årsdag genom att äta trerätters-lunch på en uteservering o' spelat tv-spel på fnac. dessutom gjorde jag min muntliga argumentation med min lärare imorse. de var första gången vi pratade, hon verkade rätt stel o' formell sådär så det var tungt att meddela att jag skulle argumentera för legalisering av prostution i sverige (hoppsan.) men det gick ju jätte bra iaf, o' jag fick mvg. jag är ett typiskt mvg-barn - bäst att stanna tiden NU.


PS.
bacon is good for me.

king curtis är numera PAXAD! av mig. ♥ te amo! 


världens bästa nyhet!

grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaks grannen kommer tillbaksgrannen kommer tillbaks -o' jag älskar honom för det! ♥


här var vi typ 10 år. eller 17?
i knas tider i knas u-town o' knas sala backe.


fallow mi!


god jul sverige, gott nytt år barcelona


så blev den tillslut. club a bubba flyern! glöm inte; 3e december, jag o' colette ska vara gogo's = får inte missas! (skämtar inte de é de.)

nu bär det iväg till pepino o' möta upp folket, sen vidare till the gallery. har inte varit ute sen måndags (DUKTIGT!) men har heller inte lidit för det eftersom jag varit sjuk. anledningen till att jag stannat hemma är alltså rent av pga handikapp, feber, ömhet o'sånt :) ibland är det de bara det som kan hindra de unga svenskarna här i barcelona. ja just det; jag o' min karl kommer hem o' firar jul..mitt lilla sundsvall ♥ it better be snö när vi kommer! ok?!


jag svär livet blir bara bättre.

hjärtat ligger däckad, vi har haft en vit helg. vi har blivit sjuka. vi har nog smittat varanndra.. fast utan ditt sällskap hade jag nog bara grävt ned mig. vintern smyger sig på, men man kan fortfarande få sig ett gott skratt när turisterna kommer i shorts o' mexikanhatt. 1. det här är inte caribien 2. o' inte mexiko heller. tv'n som blev pablos födelsedagspressent har valmöjligheter mellan dubbat o' orginalspråk, ni anar inte hur lycklig det gör mig. nu ska jag duscha o' äta, sen upp till colette som lagar hemlagad pizza. vill träffa folk, henne, det blir nog nasty iallafall.


PS!
- grattis i efterskott till min bror. min näst yngsta. som nu har blivit 12 år.
12 år!?! livet tycks gå sinnesjukt snabbt för mina små. önskar att detsamma inte gällde mig.
älskar dig/er av heeela hjärtat mitt.

- grannen skrev att han saknar mig, o' barca över allt annat.
jag saknar honom tillbaks. han fattas, sådär så alla märker att något inte står rätt till.

GRATTIS BABY

okej. nu är det nedräkning: om 3 o' en halv timma var det 30 år sedan världens bästa person föddes, min pablo. ikväll ska vi fira det på crappy. jag har köpt en jätte fin present. o' den 25 kommer amanda o' hennes karl o' hälsar på! ibland blir allt bara så bra.





club a bubba

shulululu!
sitter på dos o' pluggar med bästa sällskapet: mig själv, :') vill ha sällskap men är som ett handikapp utan lur.. här är allt som vanligt, förutom en liten detalj, jag har fått mitt första grafiskadesign-jobb! papiflo o' pablo ska öppna en fest på bullen på torsdagar, CLUB A BUBBA, o' jag ska designa alla flyers. har börjat skissa lite på idéer o' senare ska erika hjälpa mig att photoshopa o' lägga färg färg färg o' massa annat. glöm inte, 3e december folks, det kommer bli succe!

ps!
grattis i efterskott, på din dag pappa!


mat

pluggandet gör mig jätte hungrig, o' nu é jag dödligt hungrig. nicco sitter mittemot med dostrece's grilltallrik, den är för fem personer. vi är precis fem stycken här, men alla leker fina o' tackar nej när han försöker bjuda. vill egentligen bara rycka gaffeln ur handen på honom, fast jag känner honom inte tillräckligt bra för att våga det. ikväll ska vi på holala-festen. holala är en klädbutik med vintagekläder o' ikväll annordnar dom en fest på apolo. nu ska jag hem till min käresta o' steka färdigpizza, i julklapp har jag önskat mig en bänkugn, o' bara det är vuxenpoäng.

ett mission


mina fötter är döda o' säkert blåa, har inte tittat ännu, men jag, andres o' grannen har rusat runt hela gracia, i cirklar, för att hitta en speciell butik idag. det tog två timmar o' det var hela tiden nån av oss som kläckte ur oss att "okej.. nu bränns det.. de borde ligga här någonstans" när vi typ var på andra sidan stan egentligen. tillslut gav vi upp för jag klagade på klackarna, grannen på för små skor o' andres för han hade rövsvett, så vi tog en taxi o' kom fram tillslut :) nu är jag här på dostrece o' myser med colette o' erika. tänkte börja plugga nu, det jag borde gjort för länge sen.


farmor

hej farmor!
jag älskar dig farmor!
och jag saknar dig farmor!

playlist of the day








förässten så finns det ingen som är som min karl.
ingen. o' jag älskar honom såhäääär mycket för det.

// dafrey

alla drar - utom jag,


grannen åker tillbaka till sverige i veckan, det kom plötsligt o' oväntat. det som inte kom varken plötsligt eller oväntat va nasty monday. där ska vi fira farväl av min gamle vän, men de verkar som ödet alltid för oss samman oavsett var i vida världen vi drar. vi ses igen. vi har äfven ett födelsedagsbarn i stan, erika fyller år, o' colette kommer tillbaks från sverige. vi ses på pepino innan allesammans.