good day.


body smokin, CIGAREEEETE
CHEET nice

godnatt.

assa vet att jag har sagt det forr men fan va min chilenska familj ar FIN! har sa manga manniskor runt omkring mig just nu som bryr sig om mig och vill att jag ska ha det bra.
PLUS att min riktiga familj i sverige AGER!

LYCKLIGT LOTTAD. ♥


nagon skickade den har laten till mig.
det gjorde mig nostalgisk.

-----

har i chile ar 'memfort and son' sa poppiz just nu, och vet fan inte om jag gillar dem eller inte, men ar helt inne pa dem just nu iaf. deras texter ar sa fina och pa ngt vis sa opatagligt (men enda inte) jatte cheezy. tror detta blir en san kort musikperiod som jag kommer lyssna pa om nagra ar igen och minnas den stund och exakt det jag kanner just nu.

sa skont att bara fa vara ensam biland,
och grata over ingenting och allt du borde gratit over for lange javla sen.

puss.


patience.



g'dnight.

valparaiso.


jag och pabbis planerar att flytta till valparaiso, chile..
det kanns som om jag drommer.


brasil.


sitter uppe och arbetar med en video som snart maste vara klar. satter ihop de sista filmmaterialet fran nar foretaget jag jobbar for akte till brasilien. blir sa avis. det ar sa vackert i brasilien, och nu ar jag sa nara, men enda sa langt bort. vill harja i karnivalen och lara mig portugisiska. typ varldens finaste och roligaste sprak.

LOL!


pepesprapak/grannen


har precis lagt pa mig 100 sköna kg till efter det har kalaset. tvingades aven sjunga 'ja ma hon leva' pa P-spraket for mili o' hennes vanner, och lat de fnissa litt' at mig de shma rackarna.
fick mig att tanka pa nar jag var 14 o' pratade p-spraket med mina vanner.. alla blev sa storda pa oss men vi tyckte att det var ett otrolig praktiskt satt att frysa ut andra pa, som inte hade varit tillrackligt smarta for att lara sig p-spraket sjalva. haha.

btw, kan nagon fatta att min billis har gatt o' blivit varsta kandisstylisten och nu aven stylat for VOUGE (!) var ju ba en tidsfraga da jag alltid vetat att de blir natt viktigt av pöjken oavsett om han vill lr int, men allt har gatt sa fort. har om dagen skickade han en video till mig pa en styling som han gjort. blev taris pa slutet av stollthet. och att man saknar karlfan varenda javla dag gor det ju inte lattare :(



(grannens hand dar i bakrunden iiihihi)

nu ska jag hoppa i min nya pyjamas som angelica overaskade mig med idag.
mysfredag med umis.



depp.

jag ar inte deppad nu. har inte varit det pa lange. kanns som tvartom som att mitt liv blir allt ljusare for varje dag. faktiskt. men nar jag ar det, sa ar den har laten bast att deppa till om man kanner for det. med den blir det bara varre. fin ♥.



nu ska vi dricka ol har hemma med chica som kommit och halsat pa fran valpo idag.
hon ska sova har inatt.

PUSS!

buhuh

vaknade för ett tag sen och insåg att mitt paradis bara var en dröm.
stod i världens finaste vintage-butik och tittade då ägaren frågade mig om det inte var min födelsedag idag. jag svarade att det var det och hon tyckte att då kunde jag plocka ALLT JAG VILLE HA! gratis! tror detta är ett tecken på att jag behöver nya kläder och är luspank. eller? *PIK-PIK*

nu ska vi fritera egna strips och slafsa i oss här hemma.
det regnar idag ♥ mysigt. har inte gjort det sedan vi kom hit.


skorfinaskor

ska ivag o' hamta ut ett paket nu med ny dator, skor, (skolbocker? kul.) och SVENSK choklad!!!
hur glad kan man bli av choklad och skor?
efter det ska vi ata pa peruansk resturang och sedan fortsatta jobba pa foretagspresentationen.
DUNDER dag - minus jobbet da.

yust dee..
en psykos sak.
igar blev vi bjudna pa middag av han som pabbe gor presentationen at.
val inne pa resturangen inser vi att det ar storsta,
forlat men, NASSE ACKEL HOR EXTREM HOGER MILITAR STALLET!
vapen och militarhattar och hjalmar PLUS foton av pinoche och hitler och jag vet vad for ackel manniskor over hela vaggarna och typ tysk truppmusik i bakrunden! hur dum far man bli pa riktigt. vem vill sitta och ata med pinoche i fejjan? om du har sanna skruvade asikter sa hall dom for dig sjalv. eller? satt och shottade och gjorde LETS-GO petningar pa pabbe under bordet hela kvallen for jag ville bara darifran. sa sjuk situation. bland de mest obekvama nansin.

sapp.
nu ska jag stop hating har. shoes here i come!!!  


b-day.

dagar som dessa far en att forsta mycket. saknar mina vanner som aldrig forr men igar och idag insag jag att jag har sa manga dunder personer runt omkring mig har. som tycker om mig, vill hjalpa mig, finnas for mig osv! planerade inte mycket for min fodelsedag men pa nagot vanster lyckades det anda bli en av de finaste.. tack vare dessa personer.

ar bakis och kanslig.
dags att sova av sig ruset..

puss.
alskar er.



ny jag.


sahar shlut e en annan. jag och pablo har suttit tills nu (2.03am har) vilket kanns som en livstid, o' arbetat pa en foretagspresentation som vi ska gora till en arbetskamrat fran angelica. skulle ba' visa min nya harfarg som antligen infoll sig idag, efter en lang tid med typ GULT har. sa javla lattande.. 

nu ska jag krypa ner med min alskling ♥
ar lycklig for det.