me, ajnstajn

fick precis mina betyg.. vg vg mvg vg mvg, jag är ett geni! nu kan jag gå på vicefesten med gott samvete o' få massa gratis saker o' gotta mig i öppen bar med min älskade gräni! vissa gånger är fan inte livet så dumt.


festen kommer hållas i den här vackra gaudi byggnaden, casa batllo.

so long 

28 oktober

har precis tittat färdigt på mayka och mauro som har ätit på dostrece o' nu ska jag börja plugga, har dragit ut på det tills det hunnit bli mörkt. det lustiga är att för exakt ett år sen fann jag min käresta, ♥, kanske därför den här syrliga känslan i kroppen vägrar ge sig. nytt är allt, mycket har förändrats, kanske vissa gånger till dess sämre, fast mest till det bättre. ikväll ska jag dricka alkoholfri öl på sidecar där jokko spelar, o' kanske en å en annan läsk.

                              


ett år.

ett år ar flög förbi o'så var det dags igen,
halloweenpardey på nasty ikväll!

you make me high


älskar älskar älskar dig

pluggis

cigg cola plugg plugg plugg cigg cola cigg lite mer plugg. där har ni mitt schema för dagen. jag vet, det låter tråkigt men det är det faktiskt inte. njuter av att få använda mitt dammiga huvud, det har sovit 3 år för länge. kom o' ta en ciggeluring med mig, sitter på dostrece heela dan!

när mori o' fari va i stan..


lycklig

jag har borjat plugga
jag alskar pablo
jag har blivit nykterist
mitt liv leker loppan igen
jag ar sa glad
dess flyttade inte

ni ser, allt ar nast intill perfekt

massa hejdå'n.


kom nyss hem från flygplatsen, jag o' hjärtat va o' lämnade desi. det kändes så fel dumt skumt dåligt sorgligt KEFFT som jag hade anat. solen bränner genom fönstret, hit kommer aldrig vintern.. ikväll ska jag på modevisning o' vissla på amanda o' jossan som ska döda catwalken, det kan ha en tendens att muntra upp mig lite!


des

så har dagen kommit, desis sista dag.. första gången det inte hanlar om att jag har svårt att fatta det, utan mer att det är svårt att accseptera.. tror ingen förstår hur det är att skilljas från en sån vän. hon har alltid funnits. hon hör till. jag kan inte föreställa mig barca utan henne, allt kommer bli så annolunda.

idag har vi ätit vår sista lunch på dostrece o' desi har vandrat runt en sista gång på våra gator, det blev även min sista gång jag vandrade runt här - med henne.
sinnes.

hur livet för ihop vissa människor


sista dagen

hemma

BACK IN BCN! ♥ med min des, min man, 26 grader, mitt liv. som nu ska bli 100 ggr bättre.
igår va jag på nasty monday med inga mindre än.. mori o' fari! o' nu sitter jag o' desi på doctrece o' studerar med cafe con leche :) på fredag åker min älskling hem.
svårt att tänka så..


uppsala

anlände till uppsala idag på rixos där hedda friterade pommes, åt kebabtallrik, åkte på mission o' nu e jag tillbaks här i mitt andra hus med mina andra förälldrar där vi ska få godaste middagen innan det bär iväg ♥ tillbaks till u-town! looptroop! hedda! gottsunda!!!


sov!


adjö!

hejdå sundsvall
hej uppsala
ses snart stockholm,
o' kanske främför allt barca!

nu ska jag iväg o' möta min bästaste panda :* o' ta farväl, jag tror vi ska på aveny o' dansa lite styrdans, är det någon som förtjänar sista dansen så är det hon. usch.. kommer sakna mina vänner här, det är det som gör det svårt detdär med avstånd.


planen är..

så har ännu en dag av plumpspelande passerat.. på fredag åker jag till sthlm o' träffar pola o' D ♥ ♥ ♥ ! o' på lördag blir det en sväng förbi u-town innan jag flyger jag min kos tillbaka. det är med blandade känslor jag lämnar swiidii, på ett sätt vill jag bara hem, men den här visiten kan också ha varit något av det nyttigaste jag har gjort på länge. tråkigt att jag inte tagit några bilder, jag provade att låna brorsans kamera men jag tog med mig fel laddare så det misslyckades. vi får minnas bilderna i huvudet älsklingar

imorgon ska jag
- gå på mp3-mission, billigaste nånsin önskas, tillräcklig för att brukas på planet hem o' bota min grova res-tristess.
- åka till farmor, förhoppningsvis har hon lagat någon god mat som bara farmor gör.
- sy in alla kläder mor har låtit mig ärva från det glada 80-talet.
- ta en öl med cecilia.. gå ut?

hoppas det regnar, då kan det inte bli så mycket mysigare.


mys till den


old times sake.

vänner, familj,
musik.
så mår jag bra igen.

ikväll ska vi på stadshuset med flickorna.
jag vill åka till uppsala när jag ändå är här i sverige, o' lite sthlm.
sen har jag fått rå om de flesta som betyder.
då ska jag springa till min man. jag blir galen.



old times sake


smuts

igår förändring, lycka, framsteg, förväntansfull, beslutsam.
idag drama, bråk, misstänksamhet, tvivel, sorg.
FALSK FALSK FALSK FALSK FALSK FALSK
FALSK FALSK FALSK FALSK FALSK FALSK

det är du.
orkar inte mer.
det är fler som borde överväga sina värderingar,
bla. jag,
men även fler.
igår ville jag bli vuxen
idag vill jag va fyra år o' ställa frågor som vuxna är för stressade o' dumma för att kunna besvara.

har varit med mina småbröder hela dagen. dom ger mig all energi, o' finaste orden när dom behövs som mest. min minsta bror sprang ut i trappuppgången när jag gick o' ropade: jag älskar dig frida, jag kommer alltid va kär i dig! :') dom bästa!

dethär blev lite flummigt, och dramatiskt, men det är så mitt liv ser ut just nu.