lycka.

idag har jag och min kvinna haft en kickass dag tillsammans på stranden där det spelades in en musikvideo som vi var med i. vi soldade, åt, dansade och filmade fram till halv 8 då solen började gå ner och då drog vi till rita rouge och åt romantisk middag! <3 fram tills nu har vi suttit och ritat och nu ligger jag ensam i sängen och tänker på min fina pablo som är & jobbar ikväll. OCH vet ni vad det bästa är? imorgon börjar allting om igen.. o' dagen efter den, och den efter den. för det är SOMMAR!


jippi!

ligger i sängen med magen full av maoz, en cigg i handen och en nyöppnad cola och känner mig typ störigt nöjd med livet under omständigheterna, idag har jag fått ett jobb på en bar på placa eial där alla är skit goa och där de betalar fett värt. har även vart och klackat om mina söndergådda skor så nu känns det som man införskaffat sig ett par nya dojjer. colette har fått ett jobb som promoter-chef på la terazza och vi har vandrat runt i born och ätit nachos och guacamole. nu ska jag sova gott. ♥ puss.

vad är meningen..

allt har en mening.. men har alla en mening? det ligger jag här och grubblar över medans morgonsolen sveper sig fram och liksom kramar om mitt fina älskade barcelona. i natt har vi varit på invigningen av denis nya ställe i närheten av placa tripi där dom spelade funk och där en kille i kines-hatt (typ en sån trekantig en) spelade saxofon. wierd kombo, som wierd nog fick mig att sakna min bror.. det sjukaste är att typ sekunden efter jag skrev detta tror jag att jag  hör denis skrålande skånska utanför fönstret. jag går ut på ballkongen i sovtishan och visst är det väll han som går där och mummlar i skägget till någon i hans sällskap, antagligen på väg till nån efterfest. fan va gött att jag inte är på väg till efterfest. och att barcelona ibland känns så litet och sundsvalligt fast det egentligen är så himla mycket större än vad jag ännu vet om.


snurrar i min skalle.

jag kom nyss hem från big Jay's där jag och pabbe käkat burgare och nu sitter jag hos colette under ett varmt täcke och försöker plugga. det blir typ 20% musiklyssnande, 10% rostade mandlar-ätande, 5% surf och 65% grubblande istället. har så mycket som snurrar i mitt huvud och du är liksom den enda som får mig att känna något alls just nu.. så jäkla många gånger hatar jag dig i smyg, men ändå älskar jag dig ovillkorligt hela dan VARJE DAG, behöver typ ändå bara va själv. får ni ihop det?

uppen

min blogg är typ dödare än döden själv så jag tänkte att det kanske är dags att uppa lite. det sugiga är att jag liksom inte har några bilder att lägga upp och det värsta som finns är typ bloggar utan bilder, men men. you ask for it! här i barcelona rullar allt på somvanligt, förutom några avgörande saker som har ändrats när det kommer till min livsstil:
1. jag har typ slutat gå ut. (asså inga fler fem dagars - högst 2 dagars.) detta gör att jag pluggar gärnet nu
och typ isolerar mig med min älskade man. och lite colette och några andra förbigående. jag är alltså ren, fräsh och typ fett spänstig och hälsosam vid det här laget.
2. det är sommar! så jävulst vad värt härligt skönt underbart najs efterlängtat dunder det är. träden på ramblan är gröna och nätterna är varma igen. det gör mig skit glad. as kefft egentligen hur dependent jag är av vädret alltså men jag är typ på riktigt rädd för kyla. rädd naken och exposed.
3. jobbet på mondo går skit bra. alla som jobbar där är as goa och det + kick ass musik = alltid dunder stämning. på torsdag kommer det 200 skatare för ett skatevent. helene är lycklig. finns inte direkt någon alls som klagar. (ps. jag och collan ska va med i en musikvideo som kommer spelas på mtv i sommar. börjar filma nästa fredag. + gratis käk och gratis kläder. alltid naajs!)
5. jag har upptäckt caramell-popcorn. asså goddamn, vart har ni varit hela mitt liv era små krabater? vill aldrig sluta hänga med er.
4. håll i er nu..
jag och pabbe ska skaffa en jycke! jag har gått och blivit stammis på hundaffären på senaste tiden och idag när jag och helene va där så fann jag honom bara, vi klickade direkt. kärlek vid första ögonkastet <3 älskar honom och är beredd att göra allt! fuck fest, plugg, pojkvän ALLT om det så ska va så. du är alltid min prio 1 (och tack pabbe för att du är så himlans fin som accepterar det. älskar dig också.)

idag har jag och helene suttit på donken hela dan som vanligt. vi har fått max-dressing från sverige som vi har dippat pommesen (pommesen??) i, och tittat och kommenterat alla människor som gått förbi..
- hehe.. ful..
- svenskar.. helt klart svenskar.
- fina boots! hm.. boots.. varför använder inte du dina boots?
- bettar mitt liv på att han typ är en såndär skum farlig snubbe som alla är rädda för utan att de inte riktigt vet varför, osså en dag när nån har messat med honom för mycket så får man svaret.. bettar att han har typ världens snyggaste fru också!
- mm.. 


.


ska skriva några rader imorrn.

värme.

måste bara säga att jag älskar mitt liv. när det är 19 grader varmt mitt i natten och när jag och min kvinna äter tre rätters lunch i solen eller när min karl ligger i min famn och sussar DÅ mina vänner, då inser jag fasen det.


godnattsaga.

jag och colette hade varit på dos trece häromdan och tagit en öl och jag va på väg hem. utanför vår dörr står det ett gäng grabbar och typ.. hänger?  jag ringer på porttelefonen o' grabbarna börjar typ.. "eey, sexymama, vart ska du då? får vi följa med upp? hö hö hö hö!" (ser på varanndra o' flinar och alla känner en sån jävulsk gemenskap som bara ett grabbgäng på semester i barcelona kan känna) hursom, när pabbe svarar ska han hålla på och fråga mig massa grejer genom porttelefonen som han alltid gör (fattar typ inte det? släpp upp mig så pratar vi sen!!!) så jag tvingas avbryta honom o' ba: snälla släpp bara in mig, det står några idioter här utanför. PABBE, trettio år och så jäkla mogen som han är öppnar då dörren och springer (uppe i lägenheten) in i köket och fyller upp en fet kastrull med vatten. när jag kommer in genom lägenhetsdörren står han där och fnittrar med kastrullen i handen, kallingar, tjocktröja och flip-flops (med tubsockar i!) och är redo för att kasta skiten på killarna från ballkongen. så vi smyger ut på ballkongen och kastar ner typ 10 liter vatten, springer in garvandes och tycker typ att vi är as busiga! plötsligt hör vi en fet smäll nere från gatan och hur glas går sönder. vi springer tillbaks ut på ballkongen och.. EN TILL SMÄLL. sen ser vi hur grabbarna (typ fem pers) har bundit ihop sig själva tillsammans till en stor boll, och hur dom springer och sparkar in porten nere! haha, fatta sjukt. såg ut som på film typ. sen går larmet! iiiiiioo iioo iooo, och typ 10 snutar är där på sekunden (eftersom vi bor på storgatan och där kryllar det av både galningar och poliser)(eller det kanske är samma sak?) hursom. grejen ÄR: att längst ned i vårat trapphus finns det en liten guldaffär med dyra smycken och stenar så grabbarna blir handklovade och typ kastade på motorhuven och därefter inkastade i finkelinkan för försök till grovt RÅN! hahaha. så jäkla sjukt. och vi stod på ballkongen och typ DOG av garv medans nån snubbe blev inkastad i polisbilen och typ: men det va dom! dom där uppe på ballkongen, som kastade vatten! snälla titta, dom står där! och polisen ba: ÄH! håll tyst! in med dig förfan!!


ja. så nu har vi lärt oss något idag.
KARMA grabbar!

så himla långt bort.

d: älskar dig, glöm aldrig det.
f: jag dig. inte du heller.


malta!



8e maj ♥ hur jävulst tjusigt ser det ut eller? än så länge är det jag khelene och min kvinna som drar, men om nån vill med så holla (lr hola?.. ehum..) kosta ba' 20 spänn på vårt älskade ryan. känner verkligen att jag liksom vill åka utomlands, eftersom spanien numera är mitt land. just nu sitter jag hemma och vräker i mig matrester sen dagens middag. doppar vitlöksbröd i tzatsiki, jag typ ber om att bli lämnad ensam. klockan är nu 3:30. pabbe jobbar och av nån knepig anledning så kan jag typ inte sova om inte han ligger brevid. fett drygt är det. men ska nu göra ett till försök.

godnatt.

har haft en fin dag idag med min kvinna.
vi har pluggat spanska och ätit maoz, sushi och pommes!
grabbarna satt & skrek åt fotbollsmatchen, av glädje.
imorgon kommer edu och ska snickra lite hemma hos oss.

mmm...maoz.


21 tunga år.

jag må jag leva ut i hundrade år! solen skiner och det är lördag och det är min födelsedag. nu ska jag baka o' lägga ut finduken för snart kommer det besök som förväntar sig fika. känner mig redan mycket vuxnare.



3 april

06:30

fasiken va jag ÄLSKAR älskar älskar älskar älskar mina homiez. ni gav mig den finaste födelsedagskvällen/natten/infirandet. till er som inte kunde vara där (sverige LA osv..) tack för alla tjusiga hälsningar. ni är oxå bäst. älskar er alla. maah. är typ tok blödig nu. borde tuppa.





hur ska detta sluta

nu ska jag och colette dra på en klubb  och agera skuggdansare.
haha. jepp, ni hörde rätt.