when I B on tha mic.


helgens bravader.

helgen har varit chill, i fredags traskade vi bort till nitza en snabbis för att hjärtis skulle lämna sin session till nån dude där, sedan kilade vi hem o' la oss under täcket med filmen igen. our bed (♥) det krävs mkt för att vi ska lämna dig om vi inte är tvugna.

lördagskvällen var bokstavligen en komedi. ingen av oss hade lust att göra ett shit men ett långt tjat alá mauro senare satt vi i taxin påväg till fezt. nämnde jag att det spöregnade denhär kvällen? och att mauro inte är tillräckligt clever för att öppna porten, eller ha sin telefon i närheten? där stod vi iallafall i 40 min som två ruttna gatubarn innan nån kido såg oss i fönstret där vi stod o' kastade sten o flaxade med armarna. tänkte inte gå in så mkt närmare på festen, men låt mig ge er en ledtråd; 6 pers, tystnad, endast musiken som dunkar lite lågt i bakrunden, alla sitter o' glor på varanndra.. you know. den enda som öppnade kakhålet var nån dude i soffan som frågade pablo va' klockan var.
- aa den är 4.30
- aha......på eftermiddan? :S
- nej. på natten.
- aa..

nu stressar hjärtat gärnet för vi ska åka till flygplatsen o' plocka upp lite saker som pablos mamma har skickat från chile. efter det blir det storstädning, gym o' plikttroget nasty.  imorgon kommer min fina hanna från sÖnsvall hit! åh vad jag har längtat efter henne, o' lite riktig svenska! (fölåeet dess!)

// dafrey

summertime..


..and the living is easy

igår firades chino's b'day på shoko. huset stod för drinkarna men jag o' baby va tråkiga o' höll oss i djbåset med mineralvatten tills han fick sluta o' vi tog en taxi hem så fort vi bara kunde. ville vakna upp till en ny dag. torsdagen var en skit dag. MEN idag är det fredag o' det förändrar förhoppningsvis allt :)   

dafrey

ps.

my fantasy
my reality
and everything between

jag har världens finaste.


spinningpasset.

jag gjorde det! mrs frida amanda har officiellt tagit sig igenom det första mördarspinningpasset! 50 minuter av svett, mjölksyra o' tårar + en överpeppad konstruktör som skriker på spanska. varje minutjävel som gick förbi på monitorn framför mig ville jag bara banga o' tagga men tanken av hur humiliating de skulle va att ge upp efter en kvart o' tvingas gå därifrån mitt i passet va starkare så istället satt jag kvar o' höll fina minen, jag tror alla trodde att jag var vinnaren i cykel-VM, så rutinerad lekte jag där inne - yff, om ni visste: när technomusiken gav upp o' passet var slut tackade jag gud era träningsnarkomaner!
OK-OK nog om min gymvistelse men som ni märker så var de en väldigt traumatisk upplevelse för mig.

efter passet tog jag o' spagettibenen en halvtimmes prommis hem till latmasken som fortfarande satt fast framför datorn. vi lagade mat o' myste lite innan hjärtis var tvungen att springa till jobbet. mötte upp dess o' traskade i vanlig tid upp till city för att möta upp alla andra o' kalasa natten lång. trevlig kväll som alltid med flickorna ♥.

nu ska jag äta en nyttig frukost innan jag beger mig till gymmis igen.
hm.. undra vad jag ska hitta på idag då.. kanske träna på att ligga på en solstol vid poolen!


KILL BILL


vissa människor förtjänar en kill bill 2

pavez it's your b'day!

vem skulle gå o' träna idag? städa huset? gå till bibloteket? what about plugga? jo jag, men inte det, för igår/idag firar vi felipes b'day vilket betyder efterfest till minst klockan 9.00 o' att banga är oaccseptabelt! hade allt gått enligt planerna hade jag legat vid polen nu på gymmet efter ett spinningpass o' lite pilates, istället sitter jag här o' ugglar helt rutten o' försöker börja med min referatuppgift i svenskan. har suttit i ca en timme o' har hittils skrivit ett ord: referat, aka rubriken.

kvällen var iallafall lyckad, alla var där o' vi sjöng ja må' han leva, happy birthday o' cumpleaños feliz samtidigt. 
remix baby.
nu blir det däck brevid hjärtat som ligger o' drar sig i sängen :) kanske blir det en prommis bort till gymmet senare ikväll.

BLESŠ


här har vi honom, lagomt glad med en chick på släpet
de é vår felipe i ett nötskal.
grattis på din dag vännen ♥



31/3 - hanna!
23/4 - min mamma (♥) o' farmor!

ni uppfann ordet finbesök

dags att ta tag i detta.


NEH, nu får det va' nog med lathet dafrey, idag ska jag o' pablo traska bort till barcelonetta o' köpa varsitt gymkort, älsklingen ska bli ett muskelberg o' jag ska bli pinnslank. nej, kanske inte, men förhoppningsvis tar vi oss upp för våra tre trappor utan att dö av andningsproblem o' benskörhet om några veckor. det vore skönt att slippa. 

ikväll ska vi fira felipe som fyller år imorgon (inatt.) grattis till dig min fina vän.
nu bär det av till ett hälsosammare liv.
ciao

död dag.

gårdagen var slitsam, jobb hela dan fram till 3 på natten o' el final på city hall's premiär av "silver city" haha, ett desperat försök till att dra mer fancy folk till stället, vilket jag tror jag o' min partner in crime fuckade ganska grovt på ramblan tidigare på kvällen. efter jobbet taggade vi till city för att sitta som två stollta granma's i varsin fåtölj framför scenen o' klappa händerna till felipe's trummsolon. åh va duktig han va :*

idag har vi varit i fritidsgården aka. mitt hem hela dagen o' slappat. dess förseslog att vi skulle skaffa en större soffa o' tv i vardagsrummet så vi kunde "mysa där allihopa", nu får det räcka, skaffa ett eget hem gatubarn! ;) <3

har vart stekhett hela veckan men såklart ska det bli disigt på vår lediga dag, det är den vanliga turen. nu ska jag snart bege mig till mathilda's crib, det vankas storkalas på otto, det var längesen nu. 

.

shoko o' apolo var gårdagens plan men istället bangade jag o' hade myskväll med dess istället, när hon gick hem tog jag tag i inlärningen o' fortsatte så tills jag däckade med ansiktet i spanskaboken, där har ni den nya målmedvetna frida gott folk.

ikväll blir det jobb på ramblan, missuppfatta inte - det är flyersutdelning på G igen. efter det ska jag o' dess kila förbi city hall en sväng med förklaring att vi faktiskt måste supporta felipe när han ska spela trummor på scenen idag. nu vet ni vart det händer.

nu ska jag lägga mig i solen o' jobba på brännan innan jag drar mig.

CIAO.

nasty tan.


det blev utgång.

vad hände? jag lagade romanisk middag med mina favvo-pojkar innan jag kilade ner till dess en stund. där satt vi somvanligt i hennes kök o' dödade tid innan det var dags att dra sig mot apolo. det va fett mycket folk o' galet varmt. kvällen led mot sitt slut o' hela packet drog sig hem till chino för att efterfesta. fuck, jag har en sömnbrist som inte är att leka med. nu tänker jag krypa ner under täcket med hjärtat o' sova bort hela denhär soliga sommardagen. till mitt försvar så måste jag faktiskt skona mitt sönderbrända fejs som jag fick på köpet i andorra.

PS!

googlade panikslaget igår på "brännskada hemmakur NU" o' läste att youghurt tydligen skulle funka. o' det funkade.

så nu har jag räddat er alla från det projektet, nu vet ni att det funkar.

// dafri

one weekend in andorra.

andorra ligger precis på gränsen mellan spanien o' frankrike o' räknas som ett eget land (prinsens land.) stället är typ en blandning av medeltida kullerstenhus, tokyo o' gigantiska vackra berg. i andorra betalar inte folksen skatt, vilket kan ha sina nackdelar men för en turist-javisst som mig själv är det dunder eftersom allt blir så billigt. ait, inge mer när & fjärran för en stund..

lördag - tog vårt pick o' pack o' rullade ut ur barca och 2 ½ timme, en åksjuka och tusen berg o' dalar senare var vi framme i alp som är en liten by nedanför andorra. där skulle papiflo o' pablo soundchecka lite snabbt för dom skulle spela på en san miguel-fest där senare på kvällen. väl i andorra checkade vi in på hotellet o' gick en prommis runt stan o' kollade, åt telepizza o' sen hem o' tittade på ett franskt undehållningspogram. vid dethär laget är vi alla fett trötta o' tyckte såklart att dehär va sjukt kul så alla garvade tills vi däckade en efter en.


efter powernapen var det dags för att åka lite mer bil! tillbaks till alp för att spela, (thilda o' jag för helt andra anledningar.) o-m-g, för det första hålls detta tjysiga party i en fet gympasal, det var typ en blandning mellan ett gymnasiedisco o' catalan-rave, hela alp var där. vi var fett skeptiska, men inte mycket senare hade alp charmat oss och kvällen hade lyckats blivit en dunderkväll :) vi älskar alp.

söndag - vaknade upp efter 3 timmars sömn, klockan 09.00 (!) för att ta oss upp till bergen där pablo skulle spela på en snowboardtävling som quicksilver arrangerade. vi får ta två soffliftar upp för att komma upp dit han ska spela, dvs. mitt i en skidbacke. pablo spelade medans jag själv satt brevid skönt däckad i en tälltstol i solen o' tittade på tävlingen. o' även denna vinter fick jag se snö :) när hjärtat spelat klart var det dags att börja dra sig hem till barca igen :// ingen ville men helgen var slut o' papicho pratade oss alla till sömns i bilen så hemresan gick rätt fort. 



idag fick jag bittert erfara vad som händer när en svenne däckar i skidbacken utan solskyddsfaktor. jag känner inte igen mig själv. plugg o' aloverabehandling klär shemat denna dag. får se om det kanske blir en utgång ikväll också.

 // dafri.

nu far vi.

ciao barcelona, vi drar till andorra nu!

:D:D:D

ansvarsfull my ***

hundra år sen man satt på msn o' nördade, sitter alltid på något ruttet internetcafé nuförtiden där tiden aldrig räcker till men nu har jag choppat pola's burk and i'm back. mysit att verkligen prata med alla hemifrån. "vi kmr baxa dig ifrån han, du tilhör oss & så enkelt ere!"  mwuah till haney o' D.
mina favvisar, alltid :*

älskar josefs ree kommentar nyss
- va é klockan där nu?

ikväll har jag varit o' käkat med dess therese lotta o' en nyinflyttad tjej från holland som bor i dess lägenhet. efter drog girlzen vidare till ryans medans den nya förbättrade o' ansvarsfulla frida drog sig hemåt för att se en film istället. trodde hon ja. efterblivna jag glömde att chino lånat vår projektor. så nu ligger jag här i sängen o' tittar på spanska sanningens ögonblick o' lyssnar på hororna som skriker o' bråkar nere på ramblan. älsklingen spelar på shoko ikväll o' tjejerna är väll antagligen inne på sin femte 2-euros-öl nu skulle jag gissa. men här sitter jag ensam i mörkret o' är ansvarsfull. n' it sucks.


du är den finaste människan jag någonsin mött. det svär jag på.
/ dafrey


en tanke jag fick.

kära vänner. dethär är till er och bara till er. ni har alla lärt mig något. vissa av er lär mig fortfarande saker. jag älskar er, på riktigt. kan egentligen inte säga det för många ggr. jag ber att jag har gett er något tillbaka. för mig är ni guld. uppsala. sundsvall. val jag gjorde. människor jag mötte. lämnade. det va meningen. ellerhur?

FLASHBACKS
av en bild, av ett ord. jag kan få de när jag minst skulle tro
går tillbaka då jag
minns vad som gjorts, kan inte fly för det finns inuti mig
ett skratt, en plats, en dyster ton kan, påminna mig om en viss persons namn
och om en viss persons sätt, shit va jag saknar vissa personer fett
fast det é en del av att leva, att saker ändras o' det é skevt att acceptera
för allt vi gjorde å' sa,  å' alla löften vi gav varann é tomma idag
gammal vänskap jag tänker på den då å då, ler åt minnen av sånt vi hitta på
vitt när vi tugga fett, den tid jag saknar
beaten den tog mig tillbaka. :*


 ♥ till Er.

bara bull.

är det meningen nu att jag ska uppdatera er om mitt galna partyliv i barcelona med alla flippade snefyllor såhär på lill-lördan' o' allt? det går ikke. ikväll har jag varit med thilda, anna o' hennes kompis som är på besök från sverige, på pepino o' endast chillat, pratat o' inte druckit en droppe. efter det gick vi hem till mathilda o' drack sun tea (!) som anna köpt med sig från fosterlandet, och åt apelsiner. mwuah till riktigt té.

påvägen hem träffade jag på dendär prostituerade tjocka transvestiten som försökte robba mig för typ en månad sen. självklart började ju satmaran dra i min påse like always, o' svära på spanska. o' ja, jag är liten på jorden o' stor i orden, så självklart svor jag tillbaka likadant till henne om inte grövre, fast på svenska, tills hon (han?!) tillslut gav upp.
ramblan by night är ej latch. där finns det fan folk till allt.

nu är jag hemma i min ensamhet. pablo spelar till 5. kan inte sova själv längre, jag är bortskämd, o' fett uttråkad, vilket resulterar i rostmackor, choklad, kakor o' typ allt ätbart jag kan få tag på. uttråkad frida = fet frida.

älskling KOM HEM.

PLUGGIS.


har inte så mycket att skriva ännu, det är lite tidigt. vaknade upp med världens finaste människa brevid mig som jag har lyckan att få göra varje morgon :*  har hunnit till badrummet och hit. jag har också pratat med den efterlängtade "komvux-tanten" idag. äntligen är det bokat. den 23 mars börjar jag plugga. dunder ska det bli. eller, skönt att få det gjort bara. idag händer inget speciellt, ska laga frulle nu sen ska jag o' pablo möta alex för älsklingen ska klottra ner sig själv even more idag.. tatuera sig det vill säga. dagens ungdom dy vet. 

andorra nästa.

dagen har varit chaiL. jag o' mathilda har myst o' unnat oss tre-rätters på pizza hut, o' de va ett fancy pizza hut ska jag be om att få tala om. minst sagt. ellerhur thilda? (; vi satt o' skrattade tills tårarna rann innan vi lämnade 5 cent i dricks o' taggade vidare för en shoppingrunda, mathilda shoppade jag va bara bitter o' avunsjuk.

men. vi tjejer har våra taktiker o' såklart hookade vi en lösning på min shoppingtorka också, så först gick vi hem till mig o' rensade min garderob på allt jag inte använder, sen till mathilda o' rensade allt hon inte använder. på så sätt kom jag ändå hem med 40 kassar kläder. den du. jag vet.
 
på lördag ska vi åka till andorra som är en liten stad på gränsen mellan spanien o' frankrike :) ska bila dit o' sova på hotell, äta gratiskrubb o' bara peta barcelonastressen för 2 lugna dagar. pablo ska spela på ett snowboardevent på söndagen så jag släpar med mig thilda o' dess så jag får lite sällskap.


sitges my brandnew love,


SITGES
 är den mest underbara platsen jag varit på någonsin. eller så kanske det va mitt fina sällskap som spelade in men vackert är det iallafall. hela dagen igår traskade vi runt i den lilla staden, kollade på bilutställning, hade burger king-picknick o' shlappade på stranden, livet är verkligen dunder när man njuter av varje sekund. byggnaderna, stränderna, gatorna allt va perfekt. det är som en liten sagostad o' alla som bor där är små söta hobbits. typ. jag vill flytta dit nununu. jag trött på barcelona, sitges nästa, o' skulle jag sakna barca är det ju bara en 35 minuters tågresa bort! jepp, that's it. we 're moving to sitges.



duktiga jag.


nu har jag städat, lagat mat, duschat och laddat upp med film con colin farrell o' choklad, vilket betyder att jag i denna stund har alla förutsättningar för den skönaste hemmakvällen. dess o' pola har taggat på dubbeldejt (+ en 40 taggare) papiflo spelar på city m. pablo, felipe gick precis o' här sitter jag aall alone! nej så farligt är det inte. ibland är det mysigt att få lite ensamtid :)  o' remember alla lovebirds, det är framförallt nyttigt! älsklingen slutar jobba 3, vi kör på oldschool-metoden, han drar in stålarna o' jag sköter hushållet. eller.

(k) / dafrey

jag lider av nostalgi.

en underlig dag. underliga funderingar.
nostalgi. människor som dyker upp från förr. väcker minnen.
en gnutta hemlängtan. fast samtidigt så lycklig. jaa
nostalgi.
usch.. jag hatar nostalgi..

~ n' don't think that i don't miss you, i miss you the most.

ikväll blir det shoko + bombox, älsklingen spelar. ska försöka släpa med mig grannen o.co oxå tänkte jag.fick besked om att min fina hanna kommer o' hälsar på mig snart! :) på min födelsedag 3e april allihopa! såw nu fick ni det klart för er också! kom inte o' säg sen att ni inte visste! nu ska vi städa, yey!

lilllördag.

nasty var lagomt lyckad somvanligt :) efteråt drog jag pablo kosmos emelie o' frank hem till oss för att efterfesta. emelie däckade fett skeptisk i soffan efter att jag verkligen lovat o' svurit på allt att väcka henne i tid dagen efter, självklart hände ju inte det. jag är en keff vän.

jaja de va måndagen. idag är det onsdag, vädret är tråkigt. jag o' älskis har bara myst o' ätit god mat. ikväll ska jag umgås med dess, det va så längesen vi verkligen umgicks. sen blir det city.  

 

<3
marris dice:

- jag tycker fortfarande fasligt mycke om dig
mamma jag dör efter dig, kom hit.


a mix of feelings.

har sussat hos grannen emelie o' anna i helgen :) har varit dunder att få umgås hänga med gränie några dar, det har det gjorts alldeles för lite på senaste tiden, o' det finns ingen annan som är som honom. JA SA ingen! haha.

igår var det dags att säga hejdå till claudio som åkte tillbaks till chile. jag är keff på att ta farväl. det kom en tår, när man står sådär vid busshållplatsen med resväskor o' hela kittet, då blir det svårt. efter drog jag pablo dess o' polette oss hemåt med tunga steg. jag o' pablo va bjudna på middag o' några timmar senare hade jag förlorat min sushi-oskuld! me like it! papicho fick agrea kock, vilket han gjorde lysande :* medans resten av folkset bara satt o' gottade sig i vin öl jazz o' mohios i charlottes tjusiga lya. det blev en underbar avslutning på en häktisk o' lärorik helg (;

idag är det måndag. antar att det säger allt. nu blir det mys med älsklingen sen bär det av till mathilda o.co för att möta upp alla andra :)  see ya there,



// dafrey