hit med lite kalas


har inte uppat på några dar men jag har haft rätt mycket att stå i. har bl.a skrivit en uppsats om sälarna i östersjön, rensat garderoben, solat, varit med JELENE, men kanske framförallt: 
- grubblat på mitt födelsedagskalas på lördag. 
och nu måste jag nog tyveer försöka nanna kudden igen för imorgon ska jag dra ut och shoppa inför den stora ferren. kan typ inte bärja mig! och kan inte sova heller för alla tankar om glasstårta och ballonger gör mig ivrig som tusan. haha. blir typ tokig av hemmafest. älskar det. är trött på klubbandet. HIT MED LITE FARLIGHETER! som rövardotter skulle säga.

sol sol lite mera sol.



dagarna är så CPigt mysiga nuförtiden. idag har det varit 21 grader (i skuggan!) i byn.
jag och pabbe har suttit och myst på felipes fotbollsmatch i solen.
inte nog med det så vann de med 6-0.
och INTE NOG MED DET heller så bjöds det på BBQ och kall öl efteråt!
nu bär det av till colette för ett glas 8 kronors vin med sprite.

as bra.

fan va gott det är - att sommaren typ är här (så fint så att det rimmar.) har suttit med gänget i solen hela dan och ätit chips och skrattat åt saker som egentligen är skit tråkiga men som typ blir as kul bara för att man är bakis, och kanske fortfarande lite full haha. idag kommer min colette hem. ska baka en kladdkaka på pabbes begäran som vi ska avnjuta i kvällsolen (nördigt det lät men mysigt som fasen ändå.) det är alltså typ den perfekta dagen.


dubai....


godmorgon.


lugg (check) skor (den ena ja) klänning (check) läppstift (check)

grattis pavez.


feliz cumple felipe <3

jordnötsringar inom räckhåll.


de har börjat hyra ut lägenheten nedanför oss till turister, typ veckovis och sådär. förra veckan hade vi ett gäng göteborgare här nere. träffade dom på dagen när jag stod på ballkongen och dom satt nedanför på terassen. trevliga pojkar det där. på kvällen ropar pabbe från vardagsrummet att han vill visa något. (sjunger i grabbkör: ÅÅHÅÅ-ÅÅHÅÅ! yeah!!! supa!!!! barcelona!!! göteborg! ”#%&¤!!! botten upp eller vadå då grabbar?!!)(JAA)(kom igen din bögjävel, sluta va en sån chicken!) *någon gör kycklingdansen* (HAHA FYFAN KRILLE DEN VA LA BRA!!!) typ! asså hahah. svensk grabbkväll/resa/fest i ett nötskal. vill typ spy påre. nu verkar vi dock ha ett betydligt lugnare sällskap på besök. har stått och spanat bakom gardinen. det är typ *ska åka och fira pappas 50års dag och gå på fotboll i barcelona familjen* skit gulliga. MEN. vad ligger på bordet? jo, inget mindre än en stor jumbo påse med jordnötsringar!!! ASSÅ stoppa mig någon! känner mig typ som edvard i twilight. är utan att överdriva inte långt från att göra något dumt. har ba lust att gå ner och ställa ett ultimatum. typ: welcome to the neighbourhood. jag antar att ni vill ha det trivsamt här under semestern? under pappas födelsedag och allt? (m-m.. ja.. *darrar*) du förstår vi har en bunt monstermöss här uppe hos oss som bara ÄLSKAR jordnötsringar. dom blir helt galna av bara lukten de små krabaterna, hehe, kanske kunde de få komma ner och fira med er? (oh..öhh..eh..hehe *typ svimfärdig*)
- ett annat förslag skulle kunna vara att du sakta räcker över jordnötsringarna nu på en gång direkt till mig. lugnt och fint.

haha blir typ galen på riktigt.
nu ska jag städa lyan innan helene och grannen kommer förbi en stund. helene har en present till mig om jag är snäll! ikväll är det rock for chile. glöm inte. start 22.00. city hall.


heads will roll.


help. hjälp. ayuda.


vaknar upp av att grabbarna berättar att det har vart en mus här inatt, assåå.. WHAT?! en MUS? i vår lägenhet? dom har även hittat muspoop på golvet! hahaha asså vet typ inte om det är skrämmande eller absurt eller komiskt eller typ en kombination av alla tre. är så jävulst bakis så jag sitter typ bara och lolar. (ps. igår frågade pabbe mig vad lol betyder. hahaha. psykos när man får den där *aaaw söt gamling* känslan med sin egen dude eller?) fan, fick typ flashbacks från när mamma berättade en story för typ hundra år sen om hur min moster hade öppnat köks(dörren? eh.. luckan? fast den under diskhon liksom) och där hade det stått en gigantisk råtta på två ben och typ fräst och pekat på henne. fyfan asså. har aldrig riktigt lyckats förtränga den historian och nu är jag typ i samma sits själv. vill typ kuta till första kinesbutik och köpa en musfälla (bettar mitt liv på att dom har det där). vill veta vad det är för krabat! finns det typ nått ställe där vi kan ta med skiten så kan dom undersöka det eller så? kanske kan köpa en orm som kan haunta ihjäl musjäkeln (hahah asså wierd jag vet men känner mig så grovt obekväm just nu. vet inte riktigt hur jag ska tackla detta.) skulle det stå en fräsande mus och peka på mig i mitt skafferi så är det jag som tar mitt pick och pack och pyser på direkten. och det vill jag inte. det här är mitt hem.

nasty.

har precis haft möte här med grabbarna om rock for chile. tror det kommer kicka alla era ass! ska öppna övervåningen också o' köra lite electro där, kommer bli gaelet så be there - nu på onsdag. nu ska jag lägga mig och mysa med min karl en stund innan det är dags att börja styra upp sig (det är måndag och ni vet vad det betyder. och ni som inte vet: er förlust. men jag kan va så go att berätta för er att det är..NASTY MONDAYS!!! haha. alla som är pepp räcker upp en hand *räcker upp en hand*) blir så glad när våren kommer. finns typ ingenting som kan döda min glädje. det är sol. varmt. fint. alla turister har blommat ut! haha. det som är allra roligast med ikväll är att grannen ska med. sen han började med den där tidsfördriften.. eh.. jobb? så har inte vi röjt på aplänge. men ikväll så!

nu står min karl och dansar för mig. det betyder att han hare uppmärksamhetsbrist. jag brukar låssas att jag ignorerar honom bara för att han ska fortsätta. fruktar den dagen han hajjar det. finns inget bättre än hans p-diddy moves från början av 90-talet, haha.                                                                                                                                                                                                                     
 


smize with your eyes

andrés kom hit. vi har disko. han hade med sig en flaska champange. som nu är shlut.
därför ska vi på champangerian. det är äntligen sommar. solen skiner o det är 25 +.


*andrés smiizar*

rock for chile.

igår blev rock for chile-flyern färdig. på onsdag gäller det. det är 13 dj's och 5 band som har ställt upp gratis för att spela, 70% av inkomsterna kommer gå till att hjälpa chile efter naturkatastrofen som precis inträffat. så alla i barcelona: be there oor, jaa.. skäms helt enkelt. haha.

idag har vi strosat runt i stan. shtina, jag, pabbe och ruben slukade pollo rico och efter hittade vi.. EN NY kickass kinesbutik!!! jag blev så glad. älskar ju kinesbutikerna. man kan hitta allt där. sannastina hittade en väckarklocka som såg ut som ett äpple och pabbe köpte ett power-rangresritblock till mig! där har jag nu skrivit ner alla mina bakrecept och ritat små bilder på bakverken brevid (med färgpennorna som pabbe också köpte till mig ♥ ååh älskar min karl så jävulst mycket) haha asså så jeevla nördig man är då.

för varje dag blir det bara varmare och varmare här. vi har nyss suttit o' myst med negerbollar på ballkongen. himlen var typ knallrosa o' det kändes precis som typ.. svensk sommar? (palla om nån tar illa upp nu över negerbollarna. jag har as många svarta vänner och är största WIGGAN själv, skulle typ byta ut mitt bleka skinn any day! OK, awkwaard. haha!) neh. nu blir det plugg o' sen rulle med min "EELSKLIN-G". shit. känner mig så himla käär idag. varför är det så? vissa dagar vill man typ flytta till en öde ö endast med personen i fråga och andra dagar måste man typ ta en promenix för att inte ta livet av varanndra, haha ne men ni fattar.. knazigt ju.

datumet är flyttat från den 31a till den 24e mars.
start 22.00 t.om 05.00. CITY HALL. (plaza catalunya 4.)

frida mobil.


hittade gamla mobilbilder..


hur mysig är tillexempel inte den här på mathilda klockan nio på morgonen efter att vi tagit en liten prommis ner från monjuic. där hade vi efterfestat i os-poolen med massa andra efter nasty mondays. hon är fortfarande kalazz och dyblöt. vi sitter utelåsta i trappuppgången men vi är fortfarande glada. för då var det sommar ♥

ensam + methodman.

ligger hemma och surar över att jag inte är på method man just nu. har gjort en spellista med alla hans låtar och sitter och föreställer mig hur folket står och flippar på apolo i denna sekund. jag brukar inte alls sura ofta (är mer den där som lackar ur grovt en gång-typen) men om jag gör det är det typ för att nån i närheten ska pyssla om mig o' tycka synd om mig. det brukar automatiskt bli bättre då. nu kom jag just på att jag sitter och surar i min ensamhet vilket gör allt helt useless vilket typ gjorde mig mer sur. haha ond cirkel!

det sitter folk hos grannen och väntar på mig med ölen. dom ska på side car istället. känner mig konstigt nog bara opepp. det skulle vara för grannen isåfall. saknar honom som tusan. får se till att träffa honom imorgon istället. pallar knappt klämma på tangenterna nu....hm..klämma på tangenterna? neh, nu får det faktiskt räcka. godnatt alla ♥ .


sista dagen.

majas o' heddas sista dag idag. dom är ute och shoppar IGEN! mitt shoppingsug är som bortblåst tack vare dom, igår var vi ute i affärer i TIO TIMMAR! helt insaajn! ligger hemma o' väntar på att dom ska löjla färdigt så vi kan gå till macba och ta en återställare. solen skiner och det är varmt och skönt, perfaste dan för macba-häng ju! ikväll lär vi gå ut o' käka nån dundermiddag och ta våra farväl, jag hatar det! blir så löjligt blödig, men det är för att jag alltid vill ha dom här ju. hatar när man typ börjar vänja sig vid att alltid ha sina oldisar hos sig igen.


hittade en psykosig bild på mig där jag ser ut som plupp.

sol

idag har vi suttit på macba och druckit berron i solen. man blir himlarns trött av sol.. är typ färdig för däck NU!

jag vill gå på räjv.

hedda: fan va psykos att vi har köpt räkor o' grejer. jag är inte alls sugen på det nu.
maja: nej inte jag heller.. jag vill ha en krabbklo!

så lyder bakiskonversationen idag. nu blir det till att dra en tupp för ikväll ska vi på räjv!

flummililumlim


jag är så kass på att uppa men det är för att jag inte känner att jag får nån feedback och för att denna blogghistoria endast börjar få mig att känna mig som ett offer. meeen, since i knöw att det finns nåra av er där ute som verkligen ser fram emot att hänga med i de farliga svängarna som svänger i mitt liv (haha. eh. skum mening.) så ska jag iallafall försöka skriva några rader. så - nu är även hedda och maja här hos mig. vi är alltså 6 bruttor i lägenheten nu. pabbe håller på att bli galen och papicho har bokstavligen flyttat till hans flickvän, men det är typ för att han inte får vara här med alla oss sex sexia bruttor. haha. nej. bene är typ as bra och sexiare än alla oss tillsammans så.. nej. detta blir för flummigt. vi har det iallafall tvärmysigt. solen skiner och vi bara glider runt och njuter av barca! det är typ som vanligt.

ps. ska verkligen tänka på att fota lite så ni får se lite bilder. jag vet att det är bristen på det som bidrar till att min blogg är lite smått sugig. ds.

tillbaka till barca igen.

solen är tillbaka i barca! så himla sjukt. nu är det same old same old, känns sm att gårdagens snöstorm aldrig hände. (alla skolor i barca stängde igår och idag för att det snöade. asså tell me about it. sundsvall represent! så jävulst mesiga tjinkiga spanjorer) har ätit tunnbröd och svensk lösgodis till frukost! känner mig som en kuuung! va som inte är så kung är att jag måste börja plugga nu. poss poss!

whattafack?

vill ni veta nått sick eller? idag började det VRÄKSNÖA i barcelona! haha. i förrgår var det liksom 22 grader varmt o' typ tishaväder, och där sitter man med solglajjerna och en glass i handen osså kommer det ba' en snöstorm från ingenstanns. haha. asså jag snackar stora jumbo flingor som typ piskar en i ansiktet. inte nog med det så åskar o' blixtrar det! fatta sinnes! under mina 2 år här har jag aldrig sett en liten tiniwini flinga lr något som skulle kunna uppfattas som det. det har inte pabbe heller under sina 7 år här. osså idag ba händer det! precis samma dag som min mammas kompis o' hennes dotter + vän kom hit för att hälsa på. typ komma bort från snön och vintern i sverige och komma hem med en liten bränna o' se allas köldskadade fejjor bli gröna av avund. haha. nemen då ställer vi till med en snöstorm i barcelona. jag tycker det kul. har saknat snön hur omöjligt det än kan låta, men mitt lilla empatiska hjärta lider med brudarna.

för chile.


sitter och lyssnar på klassisk musik som pabbe har satt på. fattar inte varför han gör det ibland. alltid samma skiva. dödeppig o' dramatisk. haha han är litt koko min karl. sitter fortfarande blöt i håret efter att ha stått i kö in till solidaridad con chile, som var ett litet event idag där det samlades in pengar till de drabbade områderna i chile, fan va det va pepp där alltså. men maten var slut när vi kom o' det gjorde mig dödligt besviken (empanada! completo! PISCO! haha needå) alla dansade och sjöng chilenska folksånger och för en liten tiniwinisekund kände jag mig typ som eminem i 8 mile. typ fett VIT och udda och det kändes som att alla typ stirrade och ba': varför sjunger du inte med? rasse! hahaha så jävla psykos var det. men det gick över lika fort och det visade sig att alla var tvärgulliga. imorgon kommer min moris homie o' ska bo här! har aldrig träffat henne förut men litar på min mors omdöme. hon har även med sig sin dotter och hennes kompis som är 17 år. SKOJA INTE att jag ska ut och göra stan med dom, därför måste jag dra en shlepen nu så jag är pigg in da mörning. dessutom kommer hedda i övermorgon så jag behöver typ samla all krafter jag har. ciao ♥

godmorsning

jag har varit sjuk o' sliten och har sovit helt skumma tider de senaste dagarna, därför är jag typ cppigg nu. pabbe ligger och sussar brevid och jag har försökt dampa ur på honom några gånger men han verkar död så det kanske är bäst att låta honom vara. jag kanske borde hålla mig vaken iallafall. det är ändå morgon. dessutom kan jag typ inte bärga mig tills mammas homie kommer med mitt bud från sverige imorgon. man saknar så sinnesjuka saker när man inte har tillgång till det. exempel följande:
- max originaldressing.
- pärlsocker och kakao.
- lösgodis.
- tunnbröd tunnbröd och mera tunnbröd. lingongrova. tekakor. knäckebröd.
- min mobil.
- djungelvrål.
- kalkonsalami.
- sverige ♥




pola.


vår underbara vackra bästa fina saknade pola var på tv'n i sverige idag (for a good cause)!
vi sitter här o' är apstollta över dig ♥


morsning!

yes! jag gjorde det. klockan är 10 jag é vaken och back on track i rutinerna. det är dösoligt ute och jag känner typ: ooj, vad ska göra heeela dan? haha. tänkte börja med att baka frallor ivarjefall, sen knata ner till banken och hämta ut mitt bankomatkort. shit nu kom jag förässten på att det kanske inte alls finns kvar där? fick ett brev hem om att det va färdigt för hm.. låt oss säga ETT ÅR sedan för att underdriva lite.. hehe.. bor även huset brevid bankjäkeln, hur svårt kan det va liksom? jaja får helt enkelt dra ner o' kolla upp det. och sorry alla mina typ 10 läsare, skit tråkigt att läsa när det inte finns nå bilder, i knorr. har kännt mig lite shlit'n det senaste...halvåret? haha men ska överväga det idag.



hur mysig är inte den här låten? riktig gammal go'ing!

hörs sen.
poss!

skit synd om mig

det här har varit typ världens jobbigaste dag. jag är sjuk o' mår skitdåligt och ingen tar hand om mig. pablo ligger o' sover för han ska snart till jobbet. papicho och bene ligger typ och hånglar inne på piflos rum. helene o' andres var här för ett tag sen. dom hade med sig munkar från dunkin' donuts och vi planerade en charter-resa framöver. mådde måttligt bättre då.. men nu är dom också gone. det finns NADA att göra. digitaltvboxern har pajjat (nope. dubbade simpsons känns inte så pepp) förövrigt kan jag heller inte svulla, vilket alltid funkar när jag är uttråkad, men min hals är typ förstoppad o' ett endaste litet oskylldigt andetag känns som att äta en motorsåg + att jag inte ens har energi till att fixa något att käka även om jag kunde. jag kan inte plugga för jag pallar inte anstränga/koncentrera mig trots att jag verkligen borde. buuuuuuhuuuuuuu.. allt är så sugit. får typ en flara nu för att jag är så himla bortskämd, men jag är verkligen sån som typ alltid överdriver min sjukdom när jag är sjuk o' klagar som fan haha. vill ju bara att nån ska pyssla om mig?


tacka mos def

DOH!

det är skitsoligt ute och fåglarna kvittrar. folk sitter typ i tisha o' äter glass o jag sitter inne o' pluggar natur. KUL! pratade med hedda idag o' fasiken vad jag längtar efter na! 9 dar kvar nu, phat nice!

godnatt darlingz


haha. så nördig bild jag vet, måste verkligen börja ta bilder oftare i mitt spännande liv! borde egentligen sova nu, har massa grejer att göra imorgon. först ska vi dra o' fixa försäkring till moppen, sen ska vi ut o' cruza i hela spanien, jag o' pabbe! eller haha.. vart ska jag? den går typ i 30 km/h i nerförsbacke men iallafall. ska hjälpa grannen att flytta också. yup, han är officialy-not-homeless, vilket gör mig till officialy-never-at-home, alla här älskar att våldsgästa o' göra andras boenden till fritidsgårdar, därbland också miself inräknad. det bästa med just denna lya är att den är asball, vi var där o' kolla för nån dag sen. den har den typiskt flummiga planlösningen som dessa spanjorer håller på med, + lite hippieinredning o' massa psykosiga prylar överallt.

ps. det var även meningen att jag skulle shoppa lite imörrn men det kommer ju inte hända. halkade i stentrappan i lördags påväg ut för att köpa mer berron till efterfesten, vilket resulterade att jag ramlade med bankomatkortet i högsta hugg o' det GICK AV, i två delar. pabbe sa att om man själv inte vet när det är nog så får gud visa det för en. min karl är bra tokig ibland han!