livet leker nu.

Veckan har sprungit ivag, allt har varit sa bra, som en nystart for mig, gracias! Har ar nagra bilder fran helgen, men idag ar det ju fredag igen! imorgon ska vi hyra en bil & aka till nagot fint stalle utanfor barcelona som jag inte minns vad det hette. Livet leker.


polizia!

Polisen har lackat ur angaende hissen, det har blivit kaos. O m  b l i c k a r  k u n d e  d o d a, grannarna hatar oss, dom kallade oss for pota nar vi gick i trappuppgangen haromdan, nu sager polisen att vi kommer bli haktade om vi inte har betalat typ 50 000 lax inom nagra dagar, sa om ni inte hor na mer fran mig hadanefter ar det for att jag sitter i finkelinkan, and then u wont hear from me anytime soon, minst sagt. Skenet bedrar, barcelona-lifestyle ar inte heller alltid en dans pa rosor.

ha-ha.

Ikvall har vi varit pa en chilensk resturang, det va jatte mysigt dar, chilenskmat ar inte att leka med, jag e saa matt. & jag tror man kan do av garv, faktiskt, nar det inte langre gar att andas, desS var sahar nara idag!  

hisskaos.

Jobbigt, går fuckade nån & några upp våran hiss, nämner inga namn men det va iallafall glocalnet som gjorde det! Dom klämde in sig 8 stycken i minsta hissen, god knows how they did it, & helt plötsigt fastnar en ölburk mellan våran våning & hissen. - Waalla! stuck! Så dom ringer sjalvklart hissduden & han är på sin väg dit, tjugo minuter senare får något REE i hissen panik & börjar sparka sönder gallret för att komma ut - fem minuter senare dyker hissgubben upp. Denhär killen som sparkade hade tydligen klaustrofobi, i en pytteliten hiss med 8 personer passar inte riktigt en klaustrofobisk manniska in..kan inte undga att undra hur denhar personen egentligen tankte. anywayz, nu är hissen förstörd, hissgubben sa att det kanske inte går att laga, nu måste vi GÅ upp, & ändå bor vi bara på andra våningen, tänk er dom som bor på nionde!

Idag har jag & Lotta (the red one.) varit på fläshigaste frisörsallongen för hon skulle färga sitt röda hår ännu rödare & det blev as schnyggt, jag blev så inspirerad när jag satt där inne så nu ska jag gå & klippa lugg, med köksaxen. Det kommer bli jätte fult, men när jag får för mig något finns det inget att göra, jag kan inte hjälpa det!

peaCe out!


Shity hall is back.

Nej fiifan, Shity hall is official shity again, att det var lördag kan vi hålla till deras försvar, visst det är bättre musik på fredagar, men iallalfall, vissa musikstilar borde inte vara tillåtna, oavsett vilken dag det är, eller jo. kanske på ngn liten svartrockarbar i någon mörk gränd dit bara de få stammisarna hittar! Det som överaskade mig som mest var att folk faktiskt dansade, & gillade det! kommer nog aldrig riktigt fatta detdär.

Idag har vi sovit bort hela dagen, random söndag i denna lägenhet. Fasve är & spelar fotboll med jocke, skönt att han får avreagera sig lite, han har varit lite absad när han inte rört en boll på några dagar, önskar jag hade ett sådant sunt beroende. När han kommer hem ska vi gå till raval & sluka dürüm, Lotta är nämligen inspanad där av dürüm-duden & vi andra hoppas därför på gratiskrubb! Imorgon kommer grannen hit, behöver jag säga mer. Nej yustdet.

dioS.


good day!

Idag har det varit en dunderdaag! vi vaknade tidigt, både jag & ahmad, jag kände mig frisk igen & det va fint väder! jag hittade mitt pass som jag trodde jag hade tappat bort, allt föll på plats på jobbet & vi behövde bara betala halva hyran wich means: I'm rich, bitch! utbildningen är färdig, imorgon ska jag börja sälja; pracka på folk en massa elabonnemang, aldrig ge upp, tjata sönder allt & alla & hitta fördelar med allt som har med E.on att göra, bara vara en random telefonförsäljare alltså! har tillochmed gjort en matlåda tills imorgon. Shiet va jag e rutineraaad!

pS!
till alla juggar! enda dunderlåten jag hört på erat språk, så passa på, känn er stollta! 
.. o' ärligt talat, hur många tror att det är 50' & den andra chicken som sjunger denhär låten? på riktigt?


barcelona my love.

Sitter i köket som ett ree, efter en hel helg av barcelona é jag så gott som levande död. Denhär helgen har fördomarna vi haft för City hall tidigare svalnat, vilket är bra eftersom det ligger en gata bort, det är nära hem & det är gratis dricka! Shity hall kanske inte är så shity trots allt, tänk att man alltid får det tillbaka som en smäll i ansiktet när man bär på fördomar? tillomed när vi pratar spaniens uteliv.

Idag har vi suttit på Starbucks första delen av morgonen, dvs runt fyra tiden, därefter var jag så rutinerad så jag gick ner och fortsatte min fikarunda nere i raval. Jag älskar raval. längtar tillbaka dit, där vill jag bo. Här uppe är det turistpackat & 4-filit, jag vill tillbaka till gränderna, till raval-durum & avloppslukten. wierd enough. människorna här hemma gör ändå allt värt i slutändan. Tex just nu. alla leker charader, vem gör så, på en söndagkväll sådär helt random? aa vi! So, tretton stycken Peter-pan i en lägenhet, ingen som har någon planering på att växa upp any time soon. lika bra.. alla vet väll hur dunder allt va när man var liten? nemaS problemaS amigo.
 
Imorgon kommer min man. imorgon börjar vi jobba. imorgon är en viktig dag, så nu måste jag sova.

adioS.

babe.

Den tionde november kommer han! längtar efter honom såhäär mycket. Idag har jag legat på rummet och lyssnat på alla låtar vi brukade spela hemma. Saknar vår lägenhet, chinaboxen, oss, tillsammans.. jag & min fasve, bästa teamet.
 


hands off!

Varför lackar alltid tjejer ur när någon flirtar med deras kille? för egentligen - det är ju en komplimang; nån vill ha din man, men han e din, right? som om hon står & glor på din nya klänning, hon tycker den är as snygg, hon undrar var du har köpt den, men det gör den inte mindre din klänning för det ellerhur? Big no, det är inte där skon klämmer, allt hanlar om hur din kille reagerar till denhär flörten, för tar han istället tag i dig, kysser dig kärleksfullt & fortsätter med "du e den enda för mig" bara för att denhär chicken ska fatta, då vore det inte alls lika jobbigt, nästan lite kul, eller nej; det vore dunder! däremot nu, när han ler lite tillbaks till henne, när han tar åt sig, får lite luft, kanske tillochmed tycker att denhär tjejen ser lite bra ut, då är det tjejen som är dum i huvet! 

Det är ju alltid så. det är tjejens fel, det spelar ingen roll, hon ska inte röra din man ellerhur? däremot hur han hanterar situationen därefter får man ta med en nypa salt. han är ju ändå kille, varav sådan som man inte förväntar sig speciellt mkt av, men hon ska inte sätta honom i den situationen där han tvingas välja mellan att vara trogen eller inte, för då blir det riskabelt. Samma sak med otrohet, hatet mot duden som vänstrat är stort, men för tjejen han chailat lite för nära med, ännu större! praktexemplet på Apolo häromdagen/veckan, två tjejer står & skriker åt varanndra, över vad? över en kille såklart. Så. vad gör killen? han bara står där, han får ingen skit, han klarar sig fint ur dethär dramat eftersom tjejerna är fullt upptagna med att gapa åt varanndra. Nu vet inte jag hela historien, men det är ingen hemlighet att det 99,9% av gångerna är det såhär det slutar. varför inte bara vända er om och gapa åt honom istället, det är ju han som varit svinig, eller varför ens lägga ner tid på honom? 

Tänk om vi tjejer kunde sluta vara så bitchiga mot varanndra, tillsammans kan vi göra underverk, vi skulle kunna utplåna alla dawgs och lämna världen till de mer ärliga trogna killarna, vara ett hot mot alla playerz istället för ett hot mot varanndra, imagine that!
 

update.

Brush-hän. har överlevt ännu en helg i barcelona, things börjar lösa sig nu. med pengar och osv osv, men vädret är inte lika roligt längre, imorse haglade det här, guess det blir vinter i barcelona också trots allt. duh. menmeen det är iallafall inte snö & kallt som i Sverige! Idag är det söndag = vilodag! håller på att tvätta, senare ska vi laga lax och potatis & lyssna på denhär låten som alla spelar sönder i vår lägenhet.. men nu ska jag nog rulla ner till carrefour och köpa lite vatten, shit va bortskämda vi är i Sverige.