vad har hänt

NEJ det går fan inte att förneka längre, min blogg har levt sina glada dagar och har den nånsin haft någon så kallad charm så har den flytt sin kos för sisådär ett år sen. det har hänt en massa tråkigheter på senaste, men kanske ÄNNU MER galenheter (galenheter? :S) jag har: 1. varit på ett spanskt bröllop, det var en riktig runawaybride typ fast att bruden inte dök upp överhuvudtaget först (!!!) så jäkla sjukt, precis som på film var det. drog till festen och söp ner oss totalt då hon sedan dök upp och grät och bad om ursäkt! quique blev präst på takterassen och vigseln blev äntligen av och de kunde leva lyckliga i alla sina dagar! gråter typ fortfarande av tanken för det va så fint. kvällen slutade med 50 fulla gäster och ett riskrig, alla bokstavligen badade i champange och allt var dunder. bästa finaste bröllopet genom tiderna alltså. 2. jag och min kära kvinna har varit med i en till musikvideo, vi blev as fult sminkade och fick as fult hår! nu är vi famous för att ha den taskigaste looken typ ever. 3. jag har hängt på stranden och tagit SOMMARENS FÖRSTA DOPP! hängt på strandterasser och ätit nachos med smällt ost och guacamole ävry day.  4. jobbat på roma och haft efterfest på roma. sett min chef jätte full, drömt om honom och tyckt att han är så himla fin.. och det gör jag fortfarande. 5. (idag) suttit hos grannen sjukt bakis och tänkt tillbaka på vilken jävulst bra kväll det var igår på primavera sounds festivalen. aa maa gaad va galet det var! major lazer spelade och vi FUCKADE UUR! han pussade mig på munnen och helene dansade så mycket så hon tappade bort t-shirten! 6. (snart) gå och äta med anais i solen på någon uteservering. 7. (senare) gå hem och lägga en tupp för att sedan vakna upp och börja om igen.





puss!

ackliga ackliga dag.




min kvinna

det ar sa trakigt att skriva om alla bravader har i barca eftersom majoriteten av mina fem lasare ar fran sverige, o dom vet ju liksom inte hur mina vanner ar. tillexempel sa skriver jag ofta om colette aka. min kvinna, eftersom vi typ jamt hanger, och precis i denna stund sa hon ngt som kan forklara henne lite.. (lite trog, naiv, hippie o' sa jakla go)

colette: oj, va jag borjade svettas efter den dar frenadolen.. maste ta av mig mina raggsockor.
frida: hahaha
colette: haha, jag vet, det ar liksom maj och har sitter jag med raggsockor.
frida: haha sluta saga raggsockor.

fast kanske inte.. hon maste typ upplevas. ♥


min blogg suger.

har sitter jag och min kvinna o' lanar hemma i koket pa varsin dator. horde precis facebook-chattens ljuva klinga o' utbrast "var det dar verkligen till mig?" det visade sig att det var colette. vissa dagar kanner man sig mer mobbad an andra, som idag, nar man ar bakis och typ liknar en pase avforing. haha, positiiiiiv..  nae, ska icke klaga, mitt liv leker sa jakla bra just nu. har massa jobb, massa sol och massa karlek. sa ah, dar har ni min roliga uppis sa ni vet hur mitt liv rullar just nu. idag har vi varit o' mott pabbes barndomsvan som kommit o' halsa pa oss i barceloca. han var varsta hiphoparen och gav en ganska bra bild av hur pabbe sag ut en gang i tiden nar han var rappare i ett hiphop-band i chile, haha, kan typ inte slappa bilden av pabbe som flaxar med handerna pa en scen i typ wu-tang och bandana. haha, han ar fasen sig lik. just det. glomt att namna att jag och hiphopar-pabbe drar till portugal i slutet av manaden, ska bli sa jakla mysigt och galet for pabbe ska spela dar. jag dor typ for portugal, det ar sa jakla vackert och jag skulle latt kunna kopa en liten stuga dar och foda 6 ungar som skulle springa runt och leka langst klippkanterna. well well, nu ska jag kaka nagot och dra till jobbet, efter blir det fieezt med pabbe och hans kompis pa crappy. puss.    


en liten uppis.

bööh. min blogg är ju så sugig så det inte finns nu för tiden. men vädret är underbart och jag har fullt upp, faktiskt, så det finns liksom ingen energi över för att uppa här. mina dagar går ut på att vakna, käka, luffa ute i solen, plugga och jobba. trivs så jäkla bra på nya jobbet, alla är asgoa, min chef häller i mig shots och dj'n spelar tyng musik så det är ju shyrre! nu har jag släpat upp en väldigt trött pabbe ur sängen så vi ska dra ner till playan o' käka lite i solen. älskar värmen här nu, GUDOMLIGT. vill inte att det ska bli varmare, alldeles perfa nu ju, och inte som i juli augusti då det är typ 45 grader och duschen tappar all sin funktion what so ever eftersom man typ dör av svett en sekund senare. kanske blir en tripp till sverige om man får ledigt då? svensk sommar. FINT. nu ska vi dra oss. puss hej.


(jag och min bästa en sommarkväll. och det är inget fall om fet hy utan rena härliga kroppsvätskor. freesh!)