2'nd snabbis.

gaah! internet ar so slow pa internetcafé, hatar det! hursomhellst ar mamma och garnma' har. vi har haft det supermysigt dessa dagar. har hyrt bil och akt bade norr och soderut i spanien. det ar sa satans vackert! men mer om det tar jag sen. en annan dag.

en snabbis.

forlaat, det var evigheter sen. vi har inget internet hemma langre.
sitter pa internetcafé nu o' dar ar det inte gott om tid utan man far fatta sig kort. 
sommar, sol, varme. inte ett moln.
fuktiga kvallar. nattliv som dunkar. gymmet, stranden, parken, lite plugg.
massa spannande event. hela tiden hander det saker. solbranda tjejer. min pablo.
och
imorgon kommer mamma, och farmor.
kort och bra sa kan jag konstatera att min liv ar helt underbart.

puss allihopa.

vin, lasagne o' nya fellini.

igår var en rolig kväll. började på en jätte mysig chilensk resturang, caleuche, med pablo där åt jag lasagne o' drack vin och var jätte vuxen! mötte upp kidsen för fest och på vägen lyckades vi även tappa bort både granma', amanda och polette så slutligen var det bara jag o' des som satt hängandes i baren på BLVD resten av kvällen. 
mauro var där o' pablo spelade o' allt var bara sådär trivsamt.

efteråt gick vi hela kollektivet hem o' sov hos desiré. runt sju tiden kom även pola vinglandes och crew-la rambla 89 hade förflyttats till sant jerusalem för att vakna upp till en frukost med varm choklad och nybakat bröd i stekpanna. vill konstatera att mitt liv é underbart.

nu har vi beställt argentinsk mat som kommer vara här om fem minuter.
jag måste jag duka.

ciao.

coffiebreak

spenderade halva dagen på gymmet igår. vi både sprang, solade, simmade o' gjorde sit-ups. jepp badmössan är investerad. på kvällen åkte jag o' älsklingen till shoko för han skulle spela. där var det galet mycket folk och jag var trött. någon sa till mig att en redbull är som 10 koppar kaffe och det tror jag på.

senare drog vi vidare till BLVD o' mötte upp des, pablo petade oss efter fem minuter o' gick hem, men efter 70 koppar kaffe va inte jag ett dugg trött och  vi stannade o' firade in påsken tills morgonen var här.
justdet. morgonen..
träningsverk o' bakfylla.
ronja rövardotter var färdig!
pablo grät när ronja hoppade över helvettesgapet till borkas sida,
när mattis skrek att han inte längre har något barn.
den dödar alla andra filmer som någonsin har gjorts tidigare.

glad påsk


i feel good!

nu: frukost. gym. snatta godis av dess.
jag vet att hon har daim. dumt att blogga om det hjärtat.

sen: shoko, senare boombox, det är de nya modet. elektro o' välklädda homo's!

solen skiner o' det är en helt underbar dag!
på onsdag har jag en jobbintervju på selbytel, det har jokko sett till.

hemska påsk


det är en påsk.
utan godis.
jag drömmer.
om sura flaskor, halva blå o' rosa, center, nappar i alla färger, marianne, sötlakris med grön lr rosa fyllning, lysmilk, gott o' blandat, marabou
- men det var somsagt en dröm, om påskägget som aldrig kom.'

la rambla 89 1st floor 1st door
08002 barcelona
spain


sen vill jag bara säga att jag älskar dig väldigt mycket mamma

(a)

jäni!

polette är alltid boosad när hon kommer hem nuförtiden, börjar bli orolig. hon jobbar 24/7 o' när jag väl ser henne är hon dyngparrad efter afterworken. okejdå, inte aspackad kanske men åtminstonde pickalurven på hög nivå. vanligtvis snackar hon i 150 km/h, 45 min utan avbrott, utan ljug. imagine nu.

pola: idag träffade jag största tjurskallen ever, hon behöver ett riktigt bazz! så hon kan slappna av. domhär catalanerna - jääni! dom har lite tention som behöver tas ut. vet inte om jag ska hitta en lite ho ho till dom allehop. det är vad dom behöver. jääni, jag kommer in där. o bah: ååh va gott det luktar här, men det luktade bokstavligen rövhål, kärringen tittade inte ens på mig, o' vanligtvis så brukar det ju lukta gott när man kommer in i ett växthus, men det luktade skit..
jag: aha var det i ett växthus?
pola: nej.. typ i en blommaffär. men vanligtvis brukar dom ju ha ett litet växthus på sidan av blomaffären du vet?
jag: aa. var det där inne eller?
pola: nej.

OKEJ what about fucking växthuset?


jag är hemma o' ruttnar. tacosen står kvar på köksbordet efter min o' hjärtats middag. han är o' jobbar. känner mig övergiven, ensam o' ja ni får tycka synd om mig.

godnatt.

åh ronja!

Ronjas liv började storslaget. när hon föddes åskade det hemskt i berg och skogar och rövarhövdingen Mattis var vild av lycka. nu skulle mattis-ätten fortsätta att leva och här fanns ämne till en ny rövarhövding. trodde Mattis, ja. samma natt föddes ännu en rövarhövding...

det är min favortifilm. genom tiderna, lätt. hela dagen har jag försökt ladda ner den, men internet är så kefft o' på 5 timmar har den laddat 8,5%, det är bara för att vi snylltar på grannens trådlösa, det kanske är dags att skaffa eget. men ljudboken fick jag ner. den har jag lyssnat på idag till städningen!
var e de små barneeeen?! var eee dii!? 



inatt

..drömde jag att jag åkte hem till sverige, vaknade av att jag kallsvettades! haha! skulle aldrig kunna tänka mig att flytta tillbaks till norden än på ett tag, allra hellst inte till sundsvall, men jag saknar folket. det var längesen jag såg mina kära nu, sju månader närmare bestämt. tur att mamma o' farmor hälsar på mig snart! 2 veckor kvar, o' vi alla vet att två veckor går fort här. så fort så man blir rädd ibland.


appropå drömmar så drömde pablo att jag o' max var syskon. tacka gud för att det bara var en dröm.

ikväll ska jag stanna inne o' ha filmkväll. håller tummarna för att des håller mig sällskap, det är nämligen lättare sagt än gjort att hitta någon som vill ta det lugnt, no doubt. alla här har myror i brallan o' vill bara ut ut ut! o' jag försöker inte framstå som om jag inte är en del av den gruppen, men jag försöker tänka på hälsan!

förövrigt så måste jag: städa lägenheten, plugga, handla mat, gå till gymmet, sola så jag inte är blekast i barcelona o' gå till bibblan. varför skjuter jag upp allt till sista sekunden? jag har inte tid nu! okej, Stökigt it is.

ps.
förlåt
des för att jag försov mig imorse. jag vet att du hatar mig nu.
men jag älskar ju dig. (a)


spring.

åh dessa tider minns jag den svenska våren, ena dagen tar kidzen ut cykeln o' man satt ute på bänken på höglundas skolgård i jeansjacka, magen pirrade! dagen efter vaknar man av snöstorm utanför fönstret and you're back i gråa kalla sverige. här är det ungefär samma, ena dagen högsommar o' andra dagen spöregn. idag kör moderjord på spöregn.

sitter i köket o' ser ut på kläderna som var meningen att hänga på tork. nu är dom nytvättade igen, regnet öser ner. blir fett deppad o' lyssnar på ung-o-dum musiken som jag alltid dunkade med johanna, känner hur nostalgin bara kryper inpå mig. vill bara vara ifred o' tänka.



denna lyssnade jag på back in the days o' tänkte på
hur mkt jag hatade sundsvall.
(ni som är kvar i byn kan ju återuppleva det nu.)

badmössa!


åh va' duktig jag är, jag borde få ett pris för att jag är så duktig! imorse stod klockan nämligen på 09.55 å' därefter bar det av till gymmet! skulle ta ett simpass o' hela vägen ut till poolen gick dess o' nojjade:  "alla har badtofflor utom vi" "alla har badmössa utom vi" o' sant som det var sagt hann vi bara simma några längder innan badvakten kom o' pekade på våra jässor, vi såg oss omkring, och yes, varenda jäkel hade badmössa på sig - utom vi. det blev till att kliva upp o' lägga sig på solstolen istället.. fuuck. vanliga oturen (;

nu är jag hemma igen o' ska snart lyssna på beatnuts o' storsäda lägenheten! har inte plockat undan sen födelsedagskalaset så det är ballonger o' serpentiner över hela vardagsrummet. jag tycker det är mysigt för då känns det som man fyller år varje dag :) det tycker inte pablo..


JLO, kasta dig själv!

BDAY!

gårdagen var underbar från början till slut! först var det kalas i lägenheten där jag hade min alldeles egna Dj ♥ o' sedan vidare till city hall där det blev champangebad o' massa dans intill morgondagen. tack till alla fina vänner för en magisk födelsedag, ni är guld värda! :)

GULD.


yo, it's ma b-day!

.. o' idag har solen finally kommit tillbaka till barca, lite otur att det var samma dag som hanna åkte dock. har varit o' lämnat av henne vid bussen nyss o' ska snart möta upp dessen för vi ska gå o' träna en stund o' döda lite tid i en solstol vid poolen, senare ska vi gå o' handla ingredienser till födelseda's tårtan :) shat! när man får ställa sig o' göra sin egen tårta på födelsedagen då är man fan gammal, tur att jag har dig, min dess som alltid backar o' som alltid kmr va äldre än mig :)

IKVÄLL BLIRE FEZT!


grow up!

nu har jag varit oldie i 3 timmar o' 15 minuter, KNAS! jag é inte tonåring längre! dock känns allt som förut, men här ska ni få se på förändringar! vägrar att bli en vuxenfjortis. om fem år har jag kidoz, jycke o' bor i en lyxvilla i sitges, men så tänker väll alla innan man vaknar upp, 50 bast, o' undrar vad som hände.

har varit späckat shema hela veckan när hanzor varit här, därav ingen bloggning. imorgon flyger hon sin kos tillbaka till sverige, kmr bli tomt utan dig finis ♥

nu kom älsklingen precis hem från shoko vilket betyder att det är dags att krypa under täcket o' SOVA, det har det inte gjorts mkt av på ett tag. ses imorgon då jag påbörjar mitt nya vuxna liv!