en dag då man bara vill att det ska bli en ny dag.


gårdagen/natten var en riktig cpdag på alla vis men vissa saker har hunnit lösa sig, vi har fått tag på pabbes familj i chile o' vet nu att dom är ok vilket är viktigast. har ingenting att berätta idag. har bara varit med helene på donken i morse/eftermiddagen o' sen dess har jag bokstavligen legat på en o' samma fläck i soffan fram tills nu då jag flyttade till sängen, jag o'pabbis ska kolla på film nu. vi har poppat popcorn o' köpt coca cola. hemmakäll kickar ass har jag insett.

ps. det fanns en bra sak igår och det var att vi såg steve aoki spela + att han var grym.
jag fick sitta i vip'en o' skåla med honom o' det fick mig att också känna mig grym.


juntos <3





en sak till.

igår när jag hade pluggat färdigt min kurs o' fått tvärbra betyg så bestämde jag mig för att jag var värd att firas. så vad gör frida då. jo, går ut och firar sönder mig såklart. mötte upp colette, jocke, JELENE, jockes polare o' helenes klasskompis o' drog till sub rosa. väl där hade vi 30 minuter på oss att låta paul bjuda oss på så mycket som möjligt (så vi var tvugna att göra det fort) o' det slutade med att alla var sköna när vi väl drog till side car. så himla otippat att vi skulle ha så kul där men det var iallafall dunder. efter drog vi på rincon (rincon rincon älskade rincon ♥ det känns så bra att allt är utrett mellan oss nu) och hamburgare!!! shit som jag hade saknat det sedan i måndags då vi var där. drog hem o' satt uppe med pabbe och hans kompis till ett (på dagen) och filosoferade om musik skapar mode idag eller om det är mode som skapar musik. vi kom fram till att det nog lite av båda två.

nu sitter jag och väntar på att papiflo ska diska färdigt kastrullen. ska laga fin middag till pabbe. typ pasta med ketchup eller nått. jag är så jäkla cp idag. sitter typ och småfnissar för mig själv åt papichos långkallingar. osså stinker det weed i hela vår lägenhet, inte så pepp på bakfyllan. våra grannar har en bigass odling o' på den vägen är det liksom.. nu mat! sen ska jag mysa med grannen som kommer hit (haha inte weed-grannen utan MIN granne. cristian.)


omväxling är bra.

nu tror ni ju säkert att jag var på nasty igår..men ikke! jag helene och shtina beslöt oss för att göra något annolunda. det har liksom varit temat för de senaste dagarna; annolunda. vi har glidit runt på massa mysiga obesökta barer och caféer o' i lördags drog jag med helene på flamenco (vilket alltid är lika befriande. dom är så himla dramatiska så det får en annans liv att framstå som ingenting.) igår var vi på jamboree o' dansade! hip hop i all ära ♥ börjar tröttna på all rock o' electro som alltid spelas ute här. imorgon drar vi på reggaekväll på apolo. men nuu.. mys med min pablito.


ensam hemma.

har varit på ikea idag med jelene o' colla. jag älskar ikea (eller ikea maten?)
nu är jag är hemma själv.
det är ovanligt.
egentligen älskar jag att vara själv,
men den här lägenheten är för stor o' det är alltid massa ljud
det ska bara vara så här
och när det inte är så känner jag mig bara orolig
men ikväll går det bra.
bra va?

och btw så kom jag på något i min ensamhet. jag ska bli tatuerare.
det är så många som suger o' behöver mig, jag ska bara lära mig först..


robot på maskerad.

pabbe går runt i lägenheten med högtalartelefonen på, han snackar tydligen med en försäljare. nu ska vi fixa eget internet, o' fler kanaler + hemtelefon. fick precis reda på att rösten i telefonen inte var en maskin utan en riktig person. så himla sjukt att ett jobb kan få människor att låta som robotar. tänkte tillbaka på när jag jobbade på multipartner och blev glad för att jag fick sparken. annars hade jag säkert också pratat så nu.

igår var det maskerad på nasty. även här i Spanien firas karnevalen i Brasilen.
det är galet va alla satsar. jag hade mammas gamla utsvängda (röda!) manchesterbyxor.
ska man va fin får man lida pin o' det var tur för mig för jag led inte pin.

godnatt

så kul har jag det.

Sannastina:
- hur gåre?
5:18pm Frida:
- vill du veta DET MEST PSYKANDE I VÄRLDSHISTORIEN?
jo, jag skickade in alltihopa. judendomen, islam, buddhism, hinduismen.
fick svar av min lärare idag.
"du hade bara behövt välja EN. vilken vill du att jag ska betygsätta?"
5:18pm Sannastina:
- neeeej. fyfaan. hur kunde du missa det???
stod det ingenstans? fyfaan va dryyygt
5:20pm Frida:
- jo de klart det stod.. nånstans.. blir så less på mig själv.
5:20pm Sannastina:
- aaahh

men vafan
jaha
vilken valde du då?
5:21pm Frida:
- judendomen
vettefan varför
5:21pm Sannastina:
- for att du alskar judendomen
du onskar att du var jude
5:23pm Frida:
- neheedu.
jag ska konvertera till hinduismen
5:25pm Sannastina:
varfor?
5:25pm Frida:
- "en hinduisk högtid är Holifesten som är en glad fest där kvinnan firas. Man kastar färgpulver och häller färgvatten över varandra och en massa eldar tänds. Färgglada karnevalståg drar genom städerna och alla kvinnor har rätt att smiska alla män de möter."
!!!!!!!!!
5:28pm Sannastina:
- haha "okej"
5:29pm Frida:
- men jag undrar hur långt man får gå med smiskandet.
fatta.
ingen karl kan ju va svinig i Indien, för de vet att när våren kommer så blir det smisk!
det här borde införskaffas i barcelona
5:30pm Sannastina:
- hahahahahahahah sant
5:30pm Frida:
- skojja IKKE
5:30pm Sannastina:
- han bah uhooh nejnejnej vååår
5:31pm Frida:
- så himla bra!!!
5:31pm Sannastina:
- reser bort varje vår
5:31pm Frida:
- hahahha men ja.

nu är jag vuxen.

nu bär det iväg till colette's crib, där tyvärr inte hon infinner sig. dock infinner sig massa andra sköningar som har ockuperat lägenheten där. stackars lägenhet. den fick inte leva länge. dock har den nog haft mycket roligt. har bakat hallonpaj också, o' chokladmuffins som jag tänkte ta med (vuxenpoängen regnar över mig) sen har vi varit tillräckligt vuxna för idag.


sudaka.

godmorgon. god förmiddag?
jaja. för mig är det jäkligt tidigt iallafall. men vad ska man göra liksom när man är en ansvarsfull plugghäst? igår kom iallafall colette hem tillslut! o' eftersom jag hade saknat henne så in i helsicke så blev jag ju mer eller mindre tvungen att hänga med ut (a) colettes crib blev senare en sväng till mondaka bar (som andres envisades med att kalla sudaka. vilket är ett jäkligt fult sätt att säga latinamerikan. o' där stod chilenar-andres på gatan o skrek: jalla då! vi drar till SUDAKA!!! andres. andres. andres. han är så jäkla korkad o' jag kan fortsätta rada upp exempel i evigheter men det är nog bäst att jag ägnar ett eget blogginlägg åt det. oops ok. redan för mycket snack om andres) hursomhellst: efter mondaka drog hela gänget vidare till side car. där var de ett jäkla drag men jag gira o' helene slutade ändå i ett hörn o' pratade om.. mat. när vi hade pratat om mat för länge var det kört o' vi typ flydde i jakt på en durum. vi slutade ända borta i paralell på rincon som somvanligt hade öppet utan tillstånd men vi gav oss inte, utan bankade på metalldörren o' typ skrek: VI VET ATT NI ÄR DÄR! osså öppnade den lilla slitna ägaren med den där nej-inte-ni-nu-igen-blicken. alltid lika mysigt. slutet gott allting gott
patatas bravas. hamburgare o' öl ♥ !



los angeles.

ni vet det där jag sa om att jag också vill ha något att se fram emot? jag pratade just med desi (desi. min fina äskade vackra desi.) o' då föll de mig bara in: jag måste hälsa på henne. så här med börjar sparandet. biljetten kostar runt 700£ (alla bidrag är välkomna!) o' jag hoppas att jag kan ha sparat färdigt tills april då det är min födelsedag!


LA! LA! big city of dreams.
nu kommer jag!

grattis till min bästa ♥


pabbe har fått en spelning i new york så nu har vi varit på obviso o' firat det med god mat. nu ska jag köra den där somna-i-min-karls-armar-o'-han-ska-stryka-mig-i-håret-till-miles-davis-blåa-toner.

förässten så vill jag också ha nått att se fram emot.

var är semlorna?

colette kom inte igår. hon missade flyget så hon kommer imorgon istället. dock hindrade detta varken mig eller helene från härj (speciellt inte helene) o' vi hade en dunderkväll igår. jag vaknade med "hello my love!" skrivet med spritpenna i handen, o' vad helene vaknade med ska vi inte ens gå in på (älskade helene. förlåt igen.) idag är det fet-tisdagen. det är dagar som dessa som man saknar sverige. hur som haver kom jag nyss hem från donken, så det var rätt FETT ändå. ikväll ska vi bara ha det mys. jag, lilla-n, grannen o' melendez ska sitta på en bar o' dricka mohitos. sen ska jag gå hem o' somna i min karls armar o' han ska stryka mig i håret till miles davis blåa toner ♥ men nu måste jag plugga.




kom o' titta.


ikväll kommer collette hem igen. ska bli tvärmysigt eftersom det känns som vi inte sett på en månad. fast det var en vecka. innan dess ska jag iväg o' byta en kjol o' sen ska jag besöka helene, grannen o' melendez. jag o' helene ska ha klädbytardag. helene har så gärna velat klä ut sig efter i fredags då dia-vodkan spårade ur lite för grovt med henne (o' inte tvärtom) så jag ska dit o' spöka ut henne nu för ikväll ska hon göra sin come-back på nasty mondays. kom o' titta!

imorgon kommer min kvinna hem.


party for haiti.

igår var vi på city hall, pablo o' nahuel spelade på övervåningen. övervåningen! precis som back in the days o' still today så är sista låten fortfarande nån salsa lr reggaeton låt som alla flippar till varje gång. dock var det en brud som hoppade på min tå med sin stilettklack precis i denna sekund. jag tror det var ett tecken från gud, han börjar tröttna på att se mig o’ shtina fucka ur. nu ska jag o’ pabbe iväg på dostrece där mao o’ mayka spelar för ett event som samlar in pengar till haiti. det vore dumt att inte gå.

 


judaismo


abraham moses david and salomon. all my favorite men.

dr phull.

om du inte är ett fan av dr PHULL borde du inte gå dit jag ska ikväll. vi är bjudna på middag på mauros festpremiär, o' sen ska vi till shoko o' sen till boombox. så kom inte dit. jag kommer plåga alla o' vara den största partypoopern resten av kvällen. (kvällens ämne är religion. för jag är så damn arg nu. har suttit o' pluggat det hela dagen o' det har psykat mig grovt av många anledningar) folk kommer tvingas finta mig för att senare springa därifrån. precis som max fick göra på the gallery. o' där satt jag kvar o' såg efter honom med vädjande blick typ: men.. jag var inte färdig.

ses ikväll
// dr phull ♥



jag sa det igen.

kom precis hem från ännu en dag ute i solen (JA solen helene, du hörde vad jag sa: solen! solen! solen!!!) tog en prommis bort till hugo som är en chilensk resturang där vi smällde i oss varsin trerätters, därefter tog vi en prommis tillbaks i hopp om att skaka av oss åtminstonde en rätt, men jag tror icke det. var även förbi postkontoret och plockade upp ett paket skolböcker och marabou som mamsen skickat. fina mamma. nu ska jag plugga lite o' sen ner till pepino för att möta upp sverige på en berron.


dagens. eller kanske till och med månadens. ♥

?Q!

fan fan fan. jag råkade ha redovisning imorgon..idag? sen började andres fylla år o' grejjer!!!