grannen sant juan and I.

igar var det sant juan, vilket firades stort pa stranden inatt med dj's o' fyrverkerier som paminde om nar en annan var elva ar o' inte fattade dealen med millenuim 2.  igar fattade jag, for det var sommaren som firades. varldens basta arstid ju.
nu ska vi ga o' inhandla nagot att ata till var marinerade kyckling fran igar, det ska vi krubba pa takterassen i solen o'ikvall ska jag mota upp min norska jente pia for vi ska traska bort till MIX dar jag ska jobba imorgon o' checka laget. senare blir det nog chillkvall hemma hos jossan som aker hem till sverige imorgon,


o' ps!
det finns mer jag gor har i barcelona borsett fran att festa, men det ar ju inte precis lika handelserika som nattlivet o' roliga att skriva om, som du forstar, far.

forlat mig!


ur lotta's blogg pa hennes b-day:
"av frida önskar jag mig att hon kommer hem till sverige, eller iaf ringer min födelsedag!"

pa min fodelsedag ringde lotta amanda o' ida o sjong, o' jag-
ringde inte! :( forlat min alskling! ♥
detta var det hardaste slaget mot mitt kalla samvete pa lange,
det verkar som om jag kommer tvingas ta en visit hem till suecia kanske ;)

fira min sommar,

har i barcelona ar det soligt o' kvavft, anna var tvungen att sjukanmala sig idag pga solsting. franomed nu raknas ingenting under 35 grader som sommar, o' imorgon firar barcelona detta vilket tydligen ska fylla hela stranden med manniskor o´ musik runt kvalsssnaret! jag far min midsommar. det ar knappt o' lite, det man saknar har i staden som aldrig sover.

i helgen ska jag jobba pa en club som heter MIX dar jag kommer ta bestallningar o' torka bord o' bardiskar,
detta ska tydligen vara ett stalle for rikeman vilket genast forklarade varfor jag inte har en aning om stallet, men pa torsdag ska pia o' jag dit n' check it out. tank om jag kanske skulle fa jobba dar jamt.. o' slippa kundservicar o' callcenters, ha ett riktigt jobb..
 
nej, nu ska jag hem o' rita lite, lasa spanska och sen ta mig ut till hospital och mota des, min hjaltinna, o' jag vet att hon har kalla bacardi breezer's o' coronita i kylen som vantar till en kvalls girlztalk!

alskar er alla, typ.


dafrey

!

den enda vägen är upp, DEN ENDA VGEN R UPP!

sitges, pojkarnas stad, o' min.

har precis vaknat, kom hem fran ♥ sitges imorse. vi har haft det sa fint jag, grannen, emelie o' jacke. igar lag vi i den 35 gradiga varmen pa stranden hela dagen o' havet ar nu lika varmt som i badkaret hemma. senare pa kvallen gick vi o' at o' drack sangria pa piren, dar sjong vi svenska visor i kanon innan vi drog vidare pa bar-runda o' senare till gay-cluben organic dar jag o' emelie var ensamma om att inte vara karl. runt 6 drog vi oss ner till stranden dar vi dackade under stjarnorna, haha! jo, det lat ju sa himla tjusigt, ellerhur?

jag tror verkligen jag behovde komma ivag fran barca,
for nu har jag fatt nya krafter,

gracias,








sagan om oss.

det var en gång en flicka, vi kan kalla henne drama, som vid flera tillfällen fick syn på en annan flicka, låt oss kalla henne mini. mini var säker på att drama  var en riktig bitch, ni vet sådana som det bara får finnas en i varje kungarike av. och drama trodde att hon lätt skulle knäcka mini o' ta över detta kungarike, låt oss kalla det barcelona. efter en månad av attitydsproblem från både mini o' drama gav de små prinsessorna snart upp o' bestämde sig för att dela på kungariket, och på slottet som vi kan kalla universitat. det visade sig bli det bästa sammarbetet ever,
och den vänskapen som skulle räcka till the end,
för de e för många gånger undrar jag vad jag skulle göra utan dig desiré.

nu är det helg

vill spy, sova, dö! 
MEN nu är det helg så det blir inget av med det. 
ikväll vill jag göra mig tjysig o' göra stan med mina finaste vänner!
dessutom nalkas det 32-35 graders värme o' nu vet jag inte vad som kan gå fel!
nada :)

live the life u ♥ and ♥ the life you live,

o' mamma jag funderar på att bli blond!
kan inte du komma hit o' stoppa mig?

ingen som vet

efter jobbet ska vi afterworka i parken med öl o' rosévin.
kvällen firar colette i kvällsvärmen på hennes takterass,
kanske lite terazza, kanske lite city..
man vet aldrig o' det är ju det..

det är ju de som är så himla underbart o'
det som har varit så efterlängtat i hela dafrey's liv.

blä

blää! jag mår illa, allt som pågår i mitt huvud gör mig galen.
nu struntar jag i vilket, vill bara bestämma mig någongång så jag får någon ro,

jag é på jobbet o' snart ska jag luncha kinesmat från igår ute i solen,
fyra timmar senare bär det hemåt till min pablo,
sen vill jag träffa des, har inte sett henne på EN HEL DAG!
dessutom har hon manligt besök från sverige o'
det oroar mig att hon kanske kan glömma bort mini.
(a)

ma' 4 favorite men.


SUECIA!


har ägnat dagen på ikea.
ätit köttbullar, potatis, brunsås o' lingonsyllt med en svenskflagga i ena päran,
vi har lyssnat på carola o' nationalsången, vrålat till båda,
nu tittar vi på kniven i hjärtat.

vanligtvis skriver jag bara om barcelona, spanien, men idag ska jag ge allt till sverige, SUECIA!
grattis mitt hemland på nationaldagen.



NU SKA DE UT O' FIRAS
med des såååklart ♥

you you you

det är fredag idag.
sitter på jobbet o' gör ingenting.
vi kunde aldrig åka till ikea häromdan,
vi var tvungen att betala edu,
nästa vecka har vi bestämt att vi ska åka.
vårat hem kommer bli så glammigt!

ikväll ska jag möta upp med grannen har jag bestämmt,
hoppas lite dessi också,
kanske dricka en alkoholfri färglad drink eller nått.
haha, ja faktiskt.

nu ska jag o' justin prata om semester!
efter det ska jag fortsätta längta hem till min karl, 
som jag älskar som ingen an.

tankspridd

idag är det över 33 grader varmt hos mig,
detta gör det svårt att tänka
när jag har massvis med saker som snurrar i huvudet.

idag ska jag gå från jobbet fem,
hoppas vi kan åka till ikea då.

beso

lina

nu faller glädjetårarna på frida, för min barndomskompis från min barndomshåla ska bli mamma! henne har jag växt upp med bland södermalms gränder, gjort satyg o' betett oss som allt annat än ansvarsfulla mammor. nu é vi vuxna, o' en av oss väntar barn. den andre yrar runt i barcelonas fuktiga natt o' dansar i för höga klackar. så konstigt det är, hur livet tar oss på olika vägar, fast fortfarande så paralellt.
 ♥


nu blev jag rädd på riktigt

b.i.g, beach o' primavera sounds,



fredag: 
desire blev lämnad själv inne på city hall när jag gick ut o' skulle möta upp grannen en snabbis. han hade blivit bestulen på sin mobil av självaste taxichafför'n o' nu krävde han grannen på 50€! lyssna - om du tjaffsar med oss så are you fucking with the wrong person ok. så, vi bestämde tid med gubben utanför shity, sedan golade vi till poliserna som körde förbi i en pikebuss. dom blev såklart grovt peppade eftersom majoriteten av poliser älskar drama o' föredrar i allmänhet att skapa kriminallitet istället för att motverka det. grannen stod ute på vägen o' väntade på tjuven o' jag o' två biffiga poliser i buskarna o' höll bakhåll. sen såg vi en ful jäkla gammal gubbe komma gående mot grannen o' då kastar sig poliserna ut ur buskarna som två ninjas, tänk er detta med soundtracket till pulp fiction nu, eller nej till cops, bad boys, o' kutar mot gubben o' grannen. i farten drar de upp batongen i ena handen o' pickadollen i andra. från ett annat håll kommer  pikebussen o' slirar in längst trottoarkanten. grannen fick tillbaka sin mobil o' GUD VET vad som hände med den jävla-cp-äckel-gubben, men jag antar att han fick det han förtjänade. lite måtta ska det väll ändå vara med straffsystemet, man kan ju fan inte gå runt o' bete sig hursomhellst eller har jag fel?

lördag: 
strand. brieost. vatten. glass. "alla" var där. tillo'med pablo tog sig ner o' havet var varmt. runt sju tog jag, mathilda o' grannen en taxi till primavera sounds-festivalen o' mötte upp folk för att göra promotion för nasty mondays. där åt vi telepizza, drack jägermeister shopito's o' lyssnade på neil young tills solen gick ner o' himlen färgades rosa o' orange, då var det dags att åka hem. åtmistonde för mig o' paula som va för bakfulla, men det var härligt med festivalenergi. det är något speciellt.

söndag:
barceloneta once again. senare kom pablo med pizza, den slukade vi på fem o' sen gick vi på bio o' köpte en fet popcorn o' varsin gigantiska läsk. vi såg notorious B.I.G som var tung. det var dunder att få vara med bara honom, o' jag vet att vi umgås 23/7 men vi är vana vid 24/7 o' nu när jag jobbar så går ju inte det. så dumt, men kärleken gör ju en puckad. senare kom des hem till oss o' 3ion åkte till lekasbah där vi satt på uteserveringen o' drack drinkar i kvällsvärmen, självklart slutade det ju inte där utan det bar vidare av till city där det blev mer drinkdrickande,
traskade hem sådär 3 timmar innan jobbet. typiskt.