årets flopp.

flopp är stödordet. idag har jag utfört den värsta arbetsintervjun som någonsin har hållits, nu snackar jag genom tiderna. sekunden innan jag skulle gå in o' intervjuas träffade jag nämligen en person som jag hatar & som hatar mig tillbaks, som jag verkligen inte har bra erfarenhet av sedan tidigare jobb o' som såklart då skulle bli min referens tyckte denhär rekryteraren då.. "asså om det är okej för dig?" hmm.. aa.. visst dee lugnt. såklart kräktes ju dethär pundhuvet skit om mig när jag gick! halå? jag har halva min vänskapskrets på multipartner, stå inte framför alla om du ska snacka bull bakom min rygg, reetard! aja, morgondagen får visa svaret.

efter the big-flopp tog jag mig en 25-minuters funderare på tåget hem där älsklingen väntade. vi gick för att trösta mig med donken o' sen till shoko för pablo hade ett möte. medans gick jag runt i casinot brevid o' spejade på alla torskar som satt o' gamblade sådär på eftermiddan.. usch vad deppig jag är idag. men det ska det bli ändring på nu (!)

ikväll blir det först shoko o' senare otto zuttz. det va längesen nu så det ska bli roligt :) nu kom dess hit så ska skvallra lite med henne, sen blir det matlagning. hoppas ni haft en faajn da' :*

// dafrey


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback